Mustafa Kemal Karaoğlu, Aday Adaylığını Açıkladı

Ziraat Mühendisi Mustafa Kemal Karaoğlu, Ak Parti’den Tarsus Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

10 Kasım 2018 Cumartesi, 10:21
Mustafa Kemal Karaoğlu, Aday Adaylığını Açıkladı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı iken görevini bırakan ve bir süreden bu yana taban çalışması yapan Ziraat Mühendisi Mustafa Kemal Karaoğlu, Ak Parti’den Tarsus Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.
Yakın çevresi ve çalışma arkadaşlarıyla birlikte AK Parti Tarsus ilçe binasına gelen Karaoğlu, burada İlçe Başkanı İbrahim Gül ve partili yöneticiler tarafından karşılandı.
kadın ve gençlik kolları yöneticileri ve partililerin katıldığı “aday adaylığı açıklama” toplantısı düzenleyen Mustafa Kemal Karaoğlu, şunları söyledi:
“Tarsus, bölgemizde çok önemli değerlere sahip bir şehirdir fakat bu değerlerimizi yeteri kadar kullanabiliyor muyuz? 10 bin yıllık tarihe sahip Tarsus’umuzun, tarihi değerlerinden gereği kadar faydalanabiliyor muyuz? Tarsus ekonomisine ne kadar katkı sağlıyor? Bunları sorgulamamız gerekiyor. Tarsus, Türkiye’nin en önemli tarım arazilerine sahip ve ekonomik potansiyeli yüksek bir kenttir. Fakat bu potansiyel yeterince değerlendirilemediğinden dolayı, çiftçimiz ve vatandaşlarımız hak etmiş olduğu kazanç ve geliri sağlayamamaktadır. Akşam saat 6’dan sonra şehirde sosyal hayat bitmiş, esnaf ve vatandaş kazanamaz hale gelmiştir. İşte ben, ekibimle birlikte öncelikle Tarsus’un ekonomisini düzeltecek projeler hazırlayarak, işsiz vatandaşımız kalmayacak şekilde, sosyal ve yaşam seviyesi yüksek, modern bir Tarsus inşa etmek için çalışacağız. Belediyecilik, bir mühendislik işidir. Belediyenin yapması gereken asli görevler (yol, su, kanalizasyon, sosyal tesisler vb.) proje değildir.
Tarsus’un en önemli sorunu ekonomi ve işsizliktir. Halkın ekonomik sorunlarının çözülmesi gerekmektedir. Ekonomisi güçlü bir Tarsus yaratmak için, öncelikle tarım, ticaret ve turizm alanında radikal projelerimizi hazırladık. Ekonomik kalkınmayla birlikte bilim, sanat, kültür ve sosyal projelerimizle, modern bir Tarsus inşa edeceğiz inşallah. Öncelikle kırsaldaki vatandaşlarımızın ekonomik olarak güçlenmesini sağlayacak projeler ve girişimcileri Tarsus’a çekecek, ticareti güçlendirecek projelerimizi hazırladık. Bunun yanında, turizmle ilgili radikal projelerimiz hazır.
Tarım, Ticaret ve Turizmi birbirine entegre ederek, her alanda güçlü bir Tarsus olacaktır. Allah nasip ederse, genel merkezimiz de beni aday gösterdiği takdirde, bu projelerimizi halkımıza tek tek anlatacağız ve belediye başkanlığını kazanmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz ama mutlaka başaracağız. Hedefimiz, birlik içerisinde üreterek kalkınma ve Kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşlarıyla (STK) birlikte istişareler yaparak, geniş, katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla, belediye yönetimini sağlamak olacaktır. Şunun altını da çizerek belirtmek isterim ki, bizim hedefimiz Tarsus’ta yaşayan 336.000 hemşerimizin kalbini kazanmak ve ekonomisini güçlendirmek olacaktır. Buradan bütün Tarsus halkına sevgi ve saygılarımı sunarak, işsizlik problemi çözülmüş, ekonomisi güçlü, sosyal ve modern bir Tarsus inşa etmek için, Ak Parti’den Tarsus Belediye Başkan aday adaylığımı açıklıyorum, sizleri en kalbi duygularımla, saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin