Muhtarlar Başkan Şevket Can'a Çiçek Takdim Edip Destek Sözü Verdiler!

Kadelli Mahallesi Dörtler Mevkiinde düzenlenen Hizmet Bilgilendirme Toplantısına katılan Belediye Başkanı Şevket Can, yoğun ilgi gördü.

29 Aralık 2018 Cumartesi, 17:01
G: 29.12.2018 - 17:06
Muhtarlar Başkan Şevket Can'a Çiçek Takdim Edip Destek Sözü Verdiler!
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus’ta yakalanan huzur ve kardeşliği bozdurtmayacaklarını söyledi.
Toplantıda ilk sözü alan Kadelli Mahallesi Muhtarı Zekeriya Boran, hizmet konusunda Belediye Başkanı Şevket Can tarafından hiçbir zaman geri çevrilmediğini belirtti.
Muhtar Boran, “Şevket Başkanımız, sorunlarımızı sıkıntılarımızı çok iyi biliyor. Çünkü Şevket başkanımız muhtar arkadaşlarımız ve köylülerimizle sürekli iletişim içindeler. Bizleri hiçbir zaman yarı yolda bırakmadı. Hepimizin ortak düşüncesi bizleri iyi günümüzde olduğu gibi kötü günümüzde de yarı yolda bırakmayan başkanımızı bizler de yarı yolda bırakmayacağız. Yolun açık olsun başkanım” şeklinde konuştu.
2014 seçimlerinde göreve geldiklerinden bu yana 54 adet hizmetin açılışını gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Şevket Can, yapılan ve devam projeler hakkında bilgi verdi.
Doğup büyüdüğü şehre hizmet etmekten mutlu olduğunun altına çizen BaşkanCan, “Bu toplantılarda amacımız, hemşerilerimizle bir araya gelerek sohbet etmek, aynı zamanda mesai arkadaşlarımın, müdürlerimin buralarda yaptıkları davranışları ve hizmetleri yerinde görerek de onları da bir imtihandan geçiyorum. Yaptığımız hizmetleri anlatmakla bitmez. Sizler de görüyor, kullanıyorsunuz. Ancak maalesef köylerimize hak ettiği hizmetler yapılamadı. Bu dönemde ilk defa sizler hizmetlerden faydalanmaya başladınız. 21 yıldır Tarsus’ta köyleri, mahalleleri, caddeleri bilen işi ve mesleği belediyecilik olan biriyim. Telefonum 7/24 açık. Bütün hemşerilerimiz her türlü sıkıntıda bize rahatlıkla ulaşabiliyor. Seçim ağzı ne yaptırabilirsek diye düşünmesinler. Samimiyetimle söylüyorum, Rabbimin rızasını kazanmak için çalışıyoruz. Bizim en güzel özelliğimiz, ayrım yapmadan, ayırmadan, ötekileştirmeden, dili, dini, ırkı, milleti, partisi ne olursa olsun herkese aynı şeklide hizmet etmek için çalıştık. Aynı zamanda şehrimizde bulunan 336 bin insanımızın belediye başkanı olmak için çalıştık. Belediyecilik, hemşerilerine eşit derece ile hizmet etmektir. Hizmet ederken oy kaygısı gütmüyorum” dedi.
Muhtarların mesai arkadaşları olarak gördüklerini kaydeden Başkan Can, “Çoğu muhtarımızın adını bilmem,muhtarlarımın adı köyleridir. Hepsi mesai arkadaşlarımdır. Tarsus Belediyesi olarak birliğin, huzurun, kardeşliğin adı olduk. Tarsus Belediyesi olarak huzurumuza ve kardeşliğimize sahip çıkıyoruz. Rabbimin izniyle de çıkmaya da devam edeceğiz. Bizim görevimiz sadece park yapmak, yol yapmak değil aynı zamanda şehrimizde huzurumuzu ve kardeşliğimizi bozdurmamaktır. Mesai arkadaşlarımızla beraber çocuklarımıza daha güzel bir şehir bırakmak için, şehrimizi daha ileriye nasıl götürebiliriz diye düşünerek çalışıyoruz.5 yılı 10 yıl sonrasını düşünerek hizmetler yapıyoruz, günü kurtarmak, göz boyamak için değil. Belediyecilikte elini vicdanına koyacaksın ona göre hizmet edeceksin. Haktan ve hukuktan şaşmadan hizmet etmeyi başardığımıza inanıyorum. Tarsus’u en iyi bilen kişilerden biriyim. Yaptığımız yapacağımızın teminatıdır. Belediyecilikte 21 yıldır emeğim var. Belediyecilikle ilgili karşımda kimse konuşamaz.Hakkımda hayırlıysa Rabbim bana nasip etsin. Tarsus huzura devam diyecek, kardeşliğe devam diyecek” şeklinde konuştu.
Bölgenin sorunlarını her zaman TBMM kürsüsünde dile getirdiğini ifade eden Mersin Milletvekili Baki Şimşek, bundan sonra da dile getirmeye çözüm aramaya devam edeceğini söyledi.
Mersin Milletvekili Baki Şimşek, ‘’Ben öncelikle bu Cuma olduğu gibi her hafta Cuma günleri hemşehrilerimizle bizleri buluşturan, buralara bu güzel hizmetleri yapan köylerin şehirleşmesi için gece gündüz demeden çalışan Şevket Can kardeşimize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Allah yolunu bahtını açık etsin. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Duanızı ve desteğinizi bizlerden esirgemeyin diyorum. Bölgenin sorunlarını her zaman TBMM'’nin kürsüsünden haykırdık, haykırmaya da devam edeceğiz. Sizleri Allah’a emanet ediyorum’’ dedi.
Muhtarlar Başkan Şevket Can'a Çiçek Taktim Edip Destek Sözü Verdiler!
Muhtarlar Başkan Şevket Can'a Çiçek Taktim Edip Destek Sözü Verdiler!
Muhtarlar Başkan Şevket Can'a Çiçek Taktim Edip Destek Sözü Verdiler!
Muhtarlar Başkan Şevket Can'a Çiçek Taktim Edip Destek Sözü Verdiler!
Muhtarlar Başkan Şevket Can'a Çiçek Taktim Edip Destek Sözü Verdiler!
Muhtarlar Başkan Şevket Can'a Çiçek Taktim Edip Destek Sözü Verdiler!
Muhtarlar Başkan Şevket Can'a Çiçek Taktim Edip Destek Sözü Verdiler!

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti

Mersin Haber ,Mersin