Muharrem İnce Bu işin doğrusu biran önce olağanüstü kurultayı toplamaktır

ANKARA - 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından, 26

10 Kasım 2015 Salı, 12:42
Muharrem İnce Bu işin doğrusu biran önce olağanüstü kurultayı toplamaktır
-

ANKARA - 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından, 26. dönemde görev yapacak milletvekillerinin TBMM'de kayıt işlemleri devam ediyor. Meclis Şeref Holü'nde kurulan masalarda CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce kaydını yaptırdı. CHP'de olağanüstü kurultay çağrısı da yapan İnce, 10 Kasım'ın bir matem, yas günü değil kararlılık, mücadele, sahip çıkma günü olduğunu vurguladı.

Türkiye Cumhuriyeti ile CHP'ye sahip çıkma gününde kayıt yaptırmanın kendisi için önemli olduğunu dile getiren İnce, özellikle bugünü seçmediğini, öyle denk geldiğini ifade etti. Kendisi için böyle bir günün olmasının hoş ve güzel olduğunu belirten İnce, açıklamalarının ardından dün gece yarılarına kadar telefonla görüştüğünü kaydetti. Sabah geldiğinde 6 imzanın olağanüstü kurultay için geldiğini anlatan İnce, "Şu anda da 7 genç kurultay delegesi, bir açıklama yapıp imzalarını gönderiyorlar şu saatlerde. Olağanüstü gelişmler, olağanüstü kurultayı toplayacağız." dedi.

Pek çok ilde masa başında delege yazımına devam edildiğini savunan İnce, delegelerden olağanüstü kurultay için destek istedi. Hiç hoş olmayan şeyler olduğunu ifade eden İnce, "Pekçok ilde masa başında il başkanları, ilçe başkanları oturmuşlar delegeleri yazıyorlar. Bir hazırlık, bir telaş var; bu telaş doğru bir telaş değil, bu yapılanlar doğru değil. O kadar çok var ki hangisine itiraz edelim. Aman kaybetmeyelim koltuklarımızı korkusu CHP'yi kötü yerlere sürükler. Bu işin doğrusu bir an önce olağanüstü kurultayı toplamaktır." diye konuştu.

Yandaş medyaya malzeme oluyorlar eleştirileriyle ilgili ise İnce, CHP'nin Genel Sekreteriyle medya aracılığıyla konuşmak istemediğini belirterek, "Böyle bir tartışmaya da girmem. Ama yüzlerce böyle örnek varsa kimse kusura bakmasın bunları medya ile paylaşırım." ifadelerini kullandı. CİHAN

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MİLLETVEKİLİ UYSAL TARSUS'TA...
TARİHE, DOĞAYA VE KÜLTÜRE YOLCULUK: KİLİKYA YOLU TANITIM YÜRÜYÜŞLERİ SÜRÜYOR
MERSİN VE HATAY KENT KONSEYLERİ, ‘KARDEŞ KENT KONSEYİ’ OLDU
AVUSTURYA BÜYÜKELÇİSİ JUEN'DEN, MERSİN TSO'YA ZİYARET
Kadın İstihdamı İş Birliği Protokolü Tanıtım Toplantısı Tarsus TSO’da Gerçekleştirildi
VALİ TOROS, AVUSTURYA TÜRKİYE BÜYÜKELÇİSİ GABRİELE JUEN VE BERABERİNDEKİ HEYET İLE GÖRÜŞTÜ
VALİ TOROS BAŞKANLIĞI'NDA GÜVENLİK VE ASAYİŞ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
TARSUS 'TA SEYİR HALİNDEKİ ARAÇTA YANGIN
ERDEMLİ'DE ORMAN YANGINI
TARSUS BELEDİYESİ'NDEN YAŞAMA DOKUNAN HİZMET

Mersin Haber ,Mersin