Müftü Yığman "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü” Yürüyüşüne katıldı

Mersin İl Müftüsü Aydın Yığman, “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü” nedeniyle düzenlenen farkındalık yürüyüşüne katıldı. .

26 Kasım 2024 Salı, 01:02
Müftü Yığman "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü” Yürüyüşüne katıldı
-

Mersin İl Müftüsü Aydın Yığman, Mersin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü” kapsamında düzenlenen farkındalık yürüyüşüne katıldı.
Akdeniz Ulu Camii önünden başlayarak Cumhuriyet Meydanı'na kadar devam eden farkındalık yürüyüşü yapılan konuşma ve çeşitli etkinliklerle sona erdi. “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü” Farkındalık Yürüyüşüne  Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Müftüsü Aydın Yığman, Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Naci Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Ak Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, STK’lar, il müftülüğü ve metropol ilçe müftülükleri Aile ve Dini Rehberlik Bürosu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
ÇAMLIYAYLA'DA "ORMAN YANGINLARIYLA MÜCADELE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI " YAPILDI
MERSİN ESOB'DAN TARSUS MMT AMERİKAN HASTANESİYLE SAĞLIK ANLAŞMASI
ANNE VE ÇOCUKLARININ YANINDA DRİFT YAPAN TAKSİCİYE GEREKEN YAPILDI
CHP GENEL MERKEZİ ORGANİZASYONU'NDAN MERSİN TSO'YA ZİYARET
Mersin Valisi Atilla Toros, Mut OSB, Müteşebbis Heyet Toplantısına Başkanlık Yaptı
AKDENİZ BELEDİYESİ HALKIN SAĞLIĞINI ÖN PLANDA TUTUYOR
BAŞKAN YILDIZ, MİMARLAR ODASI İLE BİR ARAYA GELDİ
MSK YENİ SEZONA ÇOK SIKI HAZIRLANIYOR
Tarsus'ta Genç Adamın Cansız Bedeni Bulundu
Kontrolden çıkan otomobil işyerine daldı

Mersin Haber ,Mersin