
Mersin İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Akdeniz Fevzi Çakmak Ortaokulunu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Öğrencilerimizle yakından ilgilenen Fazilet Durmuş, onlarla eğitim öğretime, geleceğe ve hayallerine dair sohbet etti. Devamında Öğretmenler Odasında öğretmenlerimizle bir araya gelen Fazilet Durmuş, Müdürlüğümüz bünyesinde kurulan Maarif Halk Dansları Topluluğu ve Maarif Korosu'na öğretmenlerin katılımının önemine değinerek, öğretmenlerin sosyal etkinliklerde yer almasının öğrencilerde ayna etkisi yaratacağını vurguladı. Fazilet Durmuş: "Çocuklarımıza yaşanacak bir dünya bırakmaktan ziyade onlara insanca yaşamayı öğretelim böylece dünya kendiliğinden yaşanacak bi yer olur." dedi.
İl Millî Eğitim Müdürü'nün okullarını ziyaretinden duydukları mutluluğu ifade eden öğretmenler, Fazilet Durmuş'a teşekkürlerini iletti.
Ziyarette Fazilet Durmuş'a Akdeniz İlçe Millî Eğitim Müdürü Saim Demir eşlik etti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.