MTOSB Robot Takımı’na Amerika Öncesi Moral Yemeği

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Muhammet Gültak, 01 – 04 Nisan tarihlerinde Amerika’nın California Eyaletinde gerçekleştirilecek olan First Robotics Competition etkinliğine katılacak olan MTOSB Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi R3D3 Robot takımı öğrencilerine moral yemeği verdi.

05 Mart 2020 Perşembe, 15:08
MTOSB Robot Takımı’na Amerika Öncesi Moral Yemeği
-

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Muhammet Gültak, Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Esma Kök ve takım öğrencilerinin katıldığı yemekte okul ve R3D3 Robot Takımı hakkında bilgiler veren Okul Müdürü Kök, ‘Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin robot bilimi hakkında daha fazla bilgi sahibi olmaları için MTOSB Başkanı Sabri Tekli ve Yönetim Kurulu’nun talimatı ile kurduğumuz takımımız organize sanayi bölgemiz içerisindeki fabrikaların malzeme desteği ile kendi ürettikleri ve programladıkları robotlar ile müsabakalara katılıyorlar. Burada öğrencilerimiz hem kodlama, hem de tasarım anlamında bilgilere sahip oluyorlar. Dünyada olağanüstü hızla gelişim gösteren robotik bilimi ile öğrencilerin genç yaşta tanışmasının büyük önemi olduğunu biliyoruz. Bu bilinçle çıktığımız yolda R3D3 Robot takımımızı kurarak çocuklarımızın robotik kodlama ile tanışmasını ve bu alanda kendilerini geliştirmelerini istedik. 01 – 04 Nisan tarihlerinde Amerika’nın California Eyaletinde gerçekleştirilecek olan First Robotics Competition etkinliğine öğrencilerimiz ile birlikte katılarak deneyim kazanacağız’ dedi.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Muhammet Gültak ise, robot takımı öğrencileri ile tek tek sohbet ederek, ‘Amerika’da gerçekleştirilecek olan turnuvadan başarı ile döneceğinizden kuşkumuz yok. Mersin’i böyle önemli bir platformda temsil etmeniz bizleri gururlandırıyor. Akdeniz Belediyesi olarak bizler de her zaman siz gençlerimizin yanında olacak, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize her zaman destek olacağız’ dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı

Mersin Haber ,Mersin