Miniklerden Duygulandıran "Yaşlılar Haftası" Kutlaması

Mersin'in Tarsus ilçesi Fatih Sultan Mehmet ilköğretim okulu 2. sınıf öğrencileri tarafından Yaşlılar Haftası anlamlı bir etkinlikle kutlandı.

24 Mart 2022 Perşembe, 19:25
G: 24.03.2022 - 22:47
Miniklerden Duygulandıran "Yaşlılar Haftası" Kutlaması
-

Fatih Sultan Mehmet İlköğretim okulu konferans salonunda gerçekleştirilen Yaşlılar Haftası etkinliğine İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, Okul Müdürü Sinan Yaylak, Barbaros Mahallesi muhtarı,veliler, öğrenciler ve programa özel olarak yaşlılar katıldı.
Programda kısa bir konuşma yapan ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, Yaşlılar Haftasını unutmayarak onları güzel bir etkinlikle anan okul idaresini, öğretmenlerini ve öğrencilerini tebrik etti.
Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu Müdürü Sinan Yaylak ise yaptığı konuşmada Milli Eğitim müdürüne okula verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.
Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu 2-C şubesi Sınıf Öğretmeni Alper Sarı, "Bugün öğrencilerimle gurur duydum. Bir hafta gibi kısa sürede büyüklerin bile zorlanacağı ilçe kutlaması kadar büyük bir programı küçük omuzlarıyla sırtladılar ve bizleri gururlandırdılar. Verdikleri emekler için değerli velilerim ve öğrencilerime çok teşekkür ederim. Bu çocuklar bu etkinliklerin meyvesini ileri ki yıllarda kendine güvenen bireyler olarak toplayacaktır" ifadelerini kullandı.
Program sonunda öğrenciler tarafından yaşlılara sevgi ve saygıyı içeren tiyatral oyun ve çocuklardan oluşan koro tarafından söylenen türküler ile son bulurken gösteriler büyük beğeni topladı. Abdullah Özer'in sazı eşliğinde okulun Müzik Öğretmeni Sakine Çakır'ın söylediği türküler ile programa katılan davetlilere unutulmaz bir müzik şöleni yaşattılar.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi

Mersin Haber ,Mersin