Minikler Gazetecilik Mesleği ile Tanıştı

Erdemli Belediyesi Şehit Musa Özalkan Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde meslek tanıtım etkinlikleri başladı. Erdemli Belediyesi’nin çocukları geleceğe daha iyi hazırlamak ve onlara erken yaşta toplumsal bilinç aşılamak amacıyla düzenlediği ‘Meslekleri Tanıyalım’ etkinliklerinde minikler bu hafta ‘Gazetecilik’ mesleği ile tanıştı.

18 Şubat 2020 Salı, 18:03
G: 18.02.2020 - 18:05
Minikler Gazetecilik Mesleği ile Tanıştı
-

Her hafta farklı bir mesleği miniklerle buluşturan Erdemli Belediyesi, Şehit Asteğmen Üstçavuş Musa Özalkan Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde bu hafta ‘Gazetecilik’ mesleği miniklerin ilgisine sunuldu.

Geçtiğimiz etkinliklerde ‘İnşaat Mühendisliği’ ve ‘Mimarlık’ mesleklerini tanıyan çocuklar, gazetecilik mesleğine dair merak ettiklerini Erdemli Belediyesi Basın Birimi çalışanlarından öğrendi.

Bilinçli bir nesil yetiştirmek için özellikle çocukların eğitimine çok önem veren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Biz çocuklarımızı geleneklerini ve göreneklerini bilen, bilinçli ve topluma faydalı bir şekilde yetiştirmek için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Çocuklarımız kreşimizde hem dini ve milli değerlerini öğrenerek kültürlerinden kopmuyor hem de nitelikli bilgiler alarak eğitim hayatlarında sağlam bir temel oluşturuyorlar.“ dedi.

Çocukların erken yaşta yüksek hedefler kazanmaları için onlara meslekleri tanıtma etkinlikleri düzenlediklerinin altını çizen Başkan Tollu, “Ülke olarak kalkınmamızın ve muassır medeniyetler seviyesine ulaşmamızın yegane koşulu çocuklarımızın iyi yetişmesidir. Biz de onların iyi yetişmeleri için belediye olarak üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız. Geleceğimizi bugünün çocukları inşa edecek” şeklinde konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi

Mersin Haber ,Mersin