Milli Basketbolcu Ömer Onan’dan Başkan Seçer’e Ziyaret

Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Koordinatörü ve Eski Türk Profesyonel Milli Basketbolcu Ömer Onan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

13 Haziran 2019 Perşembe, 15:32
Milli Basketbolcu Ömer Onan’dan Başkan Seçer’e Ziyaret
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Basketbol hayatına doğduğu kent olan Mersin’de başlayan ve kariyer hayatı boyunca gösterdiği başarılı performansları ile adından söz ettiren Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Koordinatörü ve Eski Türk Profesyonel Milli Basketbolcu Ömer Onan Başkan Seçer’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Sohbet havasında geçen ziyarette Seçer, Onan’a Mersin’de kurmayı planladıkları erkek basketbol takımını için yapacakları çalışmalardan bahsetti. Seçer, Mersin’de basketbolunun çok daha ileri noktalara gelmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak gerekli katkıları vereceklerini ifade ederken, başarılı sporcu ile fikir alışverişinde bulundu.
Seçer uzun yıllar milli takım forması giyerek önemli başarılara imza atan ve Mersin’in ismini dünya çapında duyuran Ömer Onan ile her zaman gurur duyduklarını ifade etti.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımının performansı tartışılmaz olduğunu ve bugüne kadar önemli başarılar elde ettiğini ifade ederek konuşmasını sürdüren Seçer, yeniden erkek basketbol takımı kurmayı planladıklarını ifade etti. Seçer, “Kadın Basketbol kulüplerimizin bugünkü noktadan çok daha iyi noktalara taşınması konusunda kararlıyız. Erkek basketbol takımının oluşturulması konusunda önümüzdeki dönemlerde çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Sporu önemsiyoruz. Sporun Türk gençliğine, toplumsal ve kentin tanıtımını sağladığı katkıyı biliyoruz. Biz bütün spor disiplinlerine belediye olarak önemli katkılar yapacağız. Mersin’de sporun daha iyi noktalara gelmesi için gerekeni yapacağız” dedi.
Onan, “Mersin’in basketbol potansiyeli yüksek”
Ziyarette konuşan Onan, Mersinli olarak Başkan Seçer'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istediği için kente geldiğini belirterek, “Mersin'de çok uzun yıllardır devam eden basketbol kültürü var. O yüzden de burada hepimiz küçük yaşlarda basketbola başladık. Şu anda da ligde kadınlarda Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Çukurova Basketbol takımları var. Başkanımızla fikir alışverişleri yaptık hem de takımların yaşaması için neler yapılması gerektiği konusunda bilgi alışverişinde bulunduk. Tabi şu an belki zamanı değil ama ileride bir erkek takımının yeniden olması hem şehir için hem federasyon için çok iyi olur. Çünkü Mersin'in potansiyeli çok yüksek. Ben basketbol oynarken, bu şehre gelen her yabancı oyuncu Mersin'e hayran kalıyordu. O açıdan da ileri ki dönemlerde de erkek takımı olur” şeklinde konuştu.
Sohbetin ardından Seçer ve Onan hatıra fotoğrafı çektirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi

Mersin Haber ,Mersin