MİLLETVEKİLİ SÖYLEMEZ, KIRATLI VE ALDEMİR'DEN BAKAN KURUM'A ZİYARET

Mersin Milletvekilleri Havva Sibel Söylemez, Ali Kıratlı ile AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir, Çevre ve Şehircilik Başkanı Murat Kurum'u ziyaret etti.

09 Nisan 2025 Çarşamba, 22:12
G: 10.04.2025 - 12:26
MİLLETVEKİLİ SÖYLEMEZ, KIRATLI VE ALDEMİR'DEN BAKAN KURUM'A ZİYARET
-

Mersin Milletvekilleri Havva Sibel Söylemez, Ali Kıratlı ile AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir, Çevre ve Şehircilik Başkanı Murat Kurum'u ziyaret etti.

Milletvekilleri Kıratlı ve Söylemez beraberinde AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir  ile Yardımcıları ve Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener  Çevre ve Şehircilik Bakanı  Murat Kurum’u ziyaret ettiler.

Bakanlık tarafından Mersin'e; kentsel dönüşüm, yeşil alanların artırılması, altyapı çalışmaları ve sosyal konut projeleri gibi birçok alanda önemli yatırımlar gerçekleştirilirken, Bu projeler,  Mersin'in  yaşam kalitesini artırmaya ve geleceğe daha sağlıklı bir çevre bırakmaya yönelik öneönemliımlar olacak.
Ziyaret sonrası Milletvekilleri Kırattı, Söylemez, Kaymakam Şener , Başkan Aldemir  ve Başkan Yardımcıları  Bakanı  Kurum’a, Nazik ev sahipliği ve şehrimize göstermiş olduğu yakın ilgi ve destek için teşekkür ettiler.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TÜRK YILDIZLARI, MERSİN SEMALARINA İLK İMZAYI PROVA UÇUŞUYLA ATTI
GÜLNAR’DA ULAŞIM BÜYÜKŞEHİR İLE RAHATLIYOR
BÜYÜKŞEHİR ‘ARATOS MATEMATİK EVİ’ MERSİNLİ ÖĞRENCİLERİN YENİ GÖZDESİ
MERSİN'DE "EBELİK NORMAL DOĞUM BİLGİ VE BECERİ ARTIRMA VE AFETE HAZIR OLUŞLUK’’ KONULU EĞİTİM VERİLDİ
BAŞKAN KARA :"BİR YILLIK HİZMET, GELECEK İÇİN NET HEDEFLER"
Tarsus Hadiye Kuradacı Bilim ve Sanat Merkezi'nden "Türkiye Yüzyılı" Konseri
Otoyol bağlantı yolunda araç yangını
MERSİN'DE 7.GELENEKSEL AKIL VE ZEKÂ OYUNLARI TURNUVASI TAMAMLANDI
MERSİN'DE REHBERLİĞİN ÖNEMİ SEMPOZYUMU
"MERSİN, LOJİSTİK YATIRIMLARDAN VAZGEÇMEDİ "

Mersin Haber ,Mersin