MHP'li Usta Bu seçim 'ülke bölünsün mü bölünmesin mi' seçimi

SAMSUN - Samsun Havza'da vatandaşlarla buluşan MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, 1 Kasım seçimlerinin öneminden bahsederek, "İnsanlarımız mutsuz, insanlarımız gelecekten kaygılı, iş veren ve sanayici geleceğini göremiyor, yatırımdan kaçar halde

31 Ekim 2015 Cumartesi, 17:38
MHP'li Usta Bu seçim 'ülke bölünsün mü bölünmesin mi' seçimi
-

SAMSUN - Samsun Havza'da vatandaşlarla buluşan MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, 1 Kasım seçimlerinin öneminden bahsederek, "İnsanlarımız mutsuz, insanlarımız gelecekten kaygılı, iş veren ve sanayici geleceğini göremiyor, yatırımdan kaçar halde. Aileler çocuğunu işe yerleştirme, kimi ise çocuklarının işlerinde, sürekliliğinin derdinde. İstikrar sürsün diyenler bir önceki seçimde vaatlerini yerine getirmedikleri halde hâlâ insanımızı kandırmanın, boş vaatler vermenin peşindeler. Türkiye ekonomisinde alarm zilleri çalarken göz göre göre ekonomide pembe tablolar çizen yayıncı ve yayın kuruluşları bu vebalin altından nasıl kalkacaklar çok merak ediyorum" dedi.

Kimi bürokrat ve amir konumundaki müdürlerin derdinin ülke meseleleri olmadığını savunan MHP'li Erhan Usta şöyle devam etti: "Bu yüzden Samsun'un durumu ortada, bir önceki açıklamalarımızda bunu rakamlarla ortaya koyduk. İçinde Samsun sevgisi, içinde ülke sevgisi olmayanlar koltukları gider korkusu içindeler ve bu nedenle de algı operasyonlarını en çok da bahsettiğimiz insanlar yapmaktalar. Bu ülkede yardımlar kesilmez, verilmiş haktır. Bu ülkede dolar fırlamaz, çünkü mevcut hükümette olan belirsizlik piyasaları sıkıştırmaz. AKP haricinde kim gelirse gelsin tüm yasaların üstünde olan anayasamız çiğnenmez. Herkese eşit adalet diye gelenler, bugün zulmeder oldular. Medya kuruluşları bir yana dursun ülke ekonomisine katma değer kazandıran, istihdam sağlayan bazı şirketler kanunlar hiçe sayılarak kapatılmakta, müfettişler aracılığıyla yıpratılmaktadır. Taraf olmayan bertaraf olur sözüyle muhalif olan herkesi sindirme ve korkutma politikaları gerek ülke ekonomisine zarar verirken, halkın adalete güvenine zarar vermektedir."

'BU SEÇİMDE ÜLKENİN BÖLÜNMESİNİ OYLAYACAĞIZ'

1 Kasım seçimlerinin ülkenin bütünlüğü seçimi olacağını ifade eden Usta şöyle devam etti: "Yapılanlar ortadadır. Bizim medya kanallarımız olmaması nedeniyle halkın içinde olanları anlatmaya çalışıyoruz. Hepimiz Müslümanız Elhamdülillah. Bu seçimlerin önemi din ile dinsizlik arası bir seçim değil, hak ile batılın seçimi değil. Bu seçim ülke bölünsün mü bölünmesinin mi seçimi. MHP, sunduğu 4 şart ile ülke bütünlüğünü korumak isterken, terör örgütünün büyümesi, gelişmesi ve yaygınlaşmasının önünü açan ve hala çözüm sürecini sürdüreceklerinin sinyalini vermekte olanlar arasında halkımız bir karar verecektir. MHP'nin vaatleri ortadadır, altı doldurulmuş tüm hesaplamaları en ince ayrıntısına kadar düşünmüştür. Halkımızdan bu seçimlerde destek istemekteyiz." CİHAN

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Çakır: "mersin’de Oluşan Güçlü Lobi Ankara’da da Sürmeli"
BAŞKAN YILDIRIM'DAN, TEDAVİ GÖREN DOKUCU'YA ZİYARET
DRİFT YAPAN 4 ARACA CEZA
KAYMAKAM TOPSAKALOĞLU, YANGIN BÖLGESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
BAŞKAN YILDIRIM'DAN, TÜM EMEKLİLER DERNEĞİNE "EMEKLİLER GÜNÜ" ZİYARETİ
KAYMAKAM AVCI'DAN YÖRÜKLERE ZİYARET
Bir Tarafı Yaparken, Bir Tarafı Tahrip Ediyorlar
MERSİN'DE 857 ŞAHIS YAKALANDI, 1521 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ
Mersin, Çin’le Temaslarını Artırıyor
TZOB BAŞKANI BAYRAKTAR, YARIN TARSUS'A GELİYOR

Mersin Haber ,Mersin