MHP Milletvekili Baki Şimşek’ten Borsa’ya Ziyaret

Mersin MHP Milletvekili Baki Şimşek ve MHP Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Çelik ve yönetimi , Kadın Kolları Başkanı Fethiye Rüzgar ile beraberindeki heyet Tarsus Ticaret Borsasını ziyaret etti.

26 Ekim 2020 Pazartesi, 13:23
MHP Milletvekili Baki Şimşek’ten Borsa’ya Ziyaret
-

Milletvekili Şimşek ve beraberindeki heyet Borsaya yaptıkları ziyarette, Başkan Murat Kaya, Başkan Yardımcısı Ali Seçer ve Meclis Üyesi Ömer Özcan ile bir araya geldi.
Borsa Başkanı Kaya, Mersin Milletvekili Şimşek ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, pandemi sürecinde iş insanlarının yaşadığı sıkıntıları da paylaştı. Tarsus'un, tarımsal üretim merkezi ve tarımsal ticareti olarak önemine değinen Başkan Murat Kaya tarım sektörünün durumu , ekonomiye etkisi, tarım ticaretine ilişkin faaliyetler ile sektör temsilcilerinin taleplerini de Milletvekili Şimşek’ e iletirken bu taleplerin, kısa dönem zarfında çözüme kavuşturulmasını da istedi.
Tüm dünyayı tehdit eden Covid-19 salgını dolayısıyla, üyelerinden gelen şikayet ve talepleri, TOBB nezrinde ilgili makamlarla ve bölge milletvekilleriyle paylaştıklarını hatırlatan Başkan Murat Kaya, bu bağlamda Milletvekili Şimşek’in Mecliste bölge iş dünyasının sesi olması dolayısıyla da kendisine teşekkür etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Baki Şimşek ise başta Çukurova Bölgesel havalimanı olmak üzere Tarsus OSB, Tarsus Çamlıyayla yolu, Sahil Bandı Projesi ve Pamukluk Barajındaki çalışmalar hakkında bilgiler verirken bu konularla ilgili devamlı surette Tarım ve Orman Bakanı , Ulaştırma Bakanı ve Turizm Bakanı ile birebir görüşmeler yaptığını, projelerin bir an önce hayata geçirilmesi noktasında fikir alışverişinde bulunduğunu dile getirdi.
Milletvekili Şimşek, bölgenin tarım merkezi olması dolayısıyla da tarımla ilgili yaşanan sıkıntıları, TBMM Genel Kurulunda devamlı gündeme getirdiğini ve bundan sonraki süreçte de takipçisi olacağını ve gündemde tutacağını ifade etti.
Tarsus Ticaret Borsası Lisanslı Depolarının da Haziranda faaliyete girmesi dolayısıyla Borsa Başkanı Murat Kaya ve yönetimine teşekkür eden Milletvekili Şimşek lisanslı depoların Tarsus için büyük kazanç olduğunu sözlerine ekledi.
Ziyaret sonrasında Başkan Murat Kaya, plaket takdim etti.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor

Mersin Haber ,Mersin