MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Tekstil Çalışanlarıyla Buluştu

Toroslar Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Mersin Serbest Bölge’de faaliyet gösteren tekstil firmalarını ziyaret etti

27 Kasım 2018 Salı, 12:23
G: 27.11.2018 - 12:29
MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Tekstil Çalışanlarıyla Buluştu
-

MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ve Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Gökhan Demir’in de eşlik ettiği ziyaretlerinde; firma sahipleri ve çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan Hamit Tuna, bu kente hizmet etmek istediklerini belirterek, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler için destek istedi.
İşçilere seslenerek, tekstil sektöründe çalışanların Türkiye’de üreten kahramanlar olduklarının ve bu nedenle çok kutsal bir görevi yerine getirdiklerinin altını çizen Başkan Hamit Tuna, kendilerinin de bugüne kadar üreten bir belediyecilik anlayışı ile çalıştıklarını vurguladı.
Alkışlar eşliğinde istihdamı arttırıcı ve meslek edindirme ile ilgili yaptıkları projelerini anlatan Başkan Tuna, hedeflerinin tüketen değil, üreten bir toplum oluşturmak olduğunu belirterek; “Üreten elleri rabbim başımızdan eksik etmesin” dedi.
MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Tekstil Çalışanlarıyla Buluştu
Başkan Tuna; “O kadar disiplinli çalışıyorsunuz ve yaptığınız işe çok güzel adapte oluyorsunuz. O disiplindir işte burada başarıyı getiren ve iş adamlarımızı kalkındıran. Onlar kazanacak ki sizler de kazanın. Biz de hep söylemişizdir. Oluşturduğumuz yeşil alanlarımızı, hayata geçirdiğimiz tesislerimizi hep kendi imkanlarımızla üreterek, gerçekleştirdik. Üretimin getirdiği yerdir Toroslarımızda yaptığımız işler. Üretim olmadan bir toplum ilerleyemez. Üreteceğiz ki daha kalitelisini yapacağız ve refah seviyemizi yükselteceğiz. Onun için üreten elleri seviyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Bu ülkeye kattığınız değer çok fazla. İş adamlarımıza da teşekkür ediyoruz. Asıl olan insanlarımıza istihdam yolu açmak ve üretmektir” dedi.
Bugüne kadar açtıkları birçok meslek kursu ile işsiz insanları değişik dallarda kalifiye eleman sıfatına kavuşturduklarını da sözlerine ekleyen Başkan Tuna; “Sosyal belediyecilik ve sosyal sorumluluk bilinciyle çalışarak, bölgede en fazla proje üreten belediye olduk. 2005 yılında hayata geçirdiğimiz ve kurslarımıza katılan insanlarımızın meslek sahibi olduğu iklimlendirme ve aşçılık projemizin akabinde TORTEK diye bir yapı oluşturduk. Toroslar Belediyesi Teknik ve Mesleki Eğitim Kursları. Burada kadın ağırlıklı olmak üzere 21 bin insanımızı mesleki eğitimden geçirdik ve işsiz eşitler içerisinde bir adım öne çıkarttık. Kimine de istihdam oluşturduk. Amacımız, elinde işi ve mesleği olmayan her insanımızı özellikle bayanlarımızı el becerilerini geliştirerek daha üretken birey yapma gayreti içerisinde olmaktır. İnsanlarımıza kattığımız değerler ortada ve görevimizi layıkıyla yerine getirdik. Bu bilgi birikimimizi ve tecrübemizi artık kent geneline yaymak istiyoruz. Siyasi görüşü ne olursa olsun üç dönemdir milletimiz bizi desteklediler. Biz de değerli halkımızın desteklerini boşa çıkarmamak adına gündüz oturmadık, gece uyumadık. Ölesiye bitesiye çalıştık ve hep işlerimizi takip ettik. Yine inşallah milletimizin teveccühü ile Büyükşehir Belediyesi’nde yetki ve sorumluluk verilirse sosyal projelerle insanlarımızı kucaklamaya devam edeceğiz. İki buçuk aydır sahalardayız. Anamur’dan Çamlıyayla’ya kadar hemşehrilerimizle buluşuyoruz. Samimi ve mütevazi duruşumuz ile herkesin gönlünde bir abisi ve kardeşi olduk. Bunun karşılığında şahsımıza olan teveccühü ve sevgiyi görüyoruz” dedi.
Tekstil firmalarının sahipleri de Başkan Tuna’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek; “Başkanımız Hamit Tuna’nın bugüne kadar hayata geçirdiği hizmetleri ortada. Gönlümüzden, kalbimizden biri olduğu için arkasındayız. Çünkü bu memlekete her şeyin en güzeli yakışır” dedi.

MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Tekstil Çalışanlarıyla Buluştu

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”

Mersin Haber ,Mersin