Mezitli Belediyesi Su Parkı Bayramda Rekor Kırdı

Mersin’de yaz sıcaklarının vazgeçilmez mekânlarından birisi olan Mezitli Belediyesi Su Parkı, Kurban Bayramı boyunca serinlemek isteyenlerin vazgeçilmez mekanlarından birisi oldu.

15 Ağustos 2019 Perşembe, 20:02
Mezitli Belediyesi Su Parkı Bayramda Rekor Kırdı
-

Mersin’de yaz sıcaklarının vazgeçilmez mekânlarından birisi olan Mezitli Belediyesi Su Parkı, Kurban Bayramı boyunca serinlemek isteyenlerin vazgeçilmez mekanlarından birisi oldu. Bayramın 2. Gününde aşırı sıcaktan bunalan bini aşkın Mezitlili bölgenin en temiz havuzu olan Su Parkı’nda serinlemenin yolunu seçti.
Yaz sıcaklarının etkisini göstermesi ile birlikte kapılarını vatandaşlara açan Mezitli Belediyesi su parkında bir günde 1350 kişi serinliğin ve eğlencenin adresi su parkına girebilme şansı yakalarken çok sayıda Mersinli’de kapıdan dönmek zorunda kaldı. Bayram tatilinin uzatılmaması nedeniyle tatil yörelerine gidemeyen Mersinliler serinlerken, Su Kafenin birbirinden leziz yemeklerini tattı.
Çocuk ve büyük havuzu, oyuncak grupları, kafeterya, soyunma odaları ve duşları içinde barındırması nedeniyle yediden yetmişe her yaştan vatandaşa hitap edebiliyor. Vatandaşlar, aileleri ile birlikte huzurlu ve eğlenceli vakit geçirebildikleri Mezitli Belediyesi Su Parkını tercih ettiklerini ifade ederek, “Ancak lüks otellerde ve büyük tatil köylerinde bulabildiğimiz imkanları Mezitli Belediyesi sayesinde evimizin hemen yanında bulabiliyoruz. Ayrıca ailecek vakit geçirmek içinde son derece ekonomik ve güvenle serinleyebilmemiz için çok temiz suyu var” dediler.
Mersinlilerin su parkını tercih etmelerinin kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Denizle iç içe yaşayan Mersinliler serinlemek için yüzmeyi tercih ediyor. Su parkımız, havuza girme imkanı bulamayan vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Vatandaşlarımıza doyasıya eğleneceği nezih bir ortam hazırladık. Burada yüzdükten sonra yiyecek ve içecek hizmeti alabilecekleri kafeteryamız güzler yüzlü personeli ile hizmet veriyor.
Güvenlik kameraları, duş yerleri, bayan ve erkek giyim kabinleri, emanet dolaplar ve tuvaletler, belediye personelleri kontrolünde kullanılıyor. Okulların açıldığı tarihe kadar havuzlarımız ve Su Kafemiz hizmet vermeye devam edecek” şeklinde bilgi verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi

Mersin Haber ,Mersin