Meymune Aşık'tan Şevket Can'a Çağrı "Artık Dışarı Çıkmak İstiyorum"

Mersin Tarsus ilçesinde kas hastalığı nedeniyle dışarıya çıkamayan Meymune Aşık, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'dan yardım istedi.

11 Ekim 2018 Perşembe, 10:07
G: 12.10.2018 - 00:27
Meymune Aşık'tan Şevket Can'a Çağrı "Artık Dışarı Çıkmak İstiyorum"
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Tarsus Vilayet Gazetesinde yayımlanan habere göre, Mersin'in Tarsus ilçesi Karadiken Mahallesinde ikamet eden Meymune Aşık (47) yakalandığı Kas Erimesi hastalığı nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum olmuş durumda.
Yaşadığı rahatsızlık hayatını baştan başa değiştiridğini ifade eden Aşık, "Yaşamım artık bu tekerlekli sandalyeye bağlanmış durumda. Bundan dolayı yıllardan bu bu yana evin dışına çıkamıyorum. Çünkü ikinci katan inemiyorum Birkaç ay önce temin ettiğim akülü aracı ile hayatım biraz rahatladı. Dışarı çıkamadığım için babam evin ikinci katında dışarıyı seyretebilmem için teras yaptı. Bu bile hayatıma sevinç kattı. Ama bende artık aşağıa inip dışarıya çıkıp kendim dolaşmak istiyorum. Bunun için bir tane engelli rampasının yapılması gerekiyor. Bu konuda Tarsus Belediye Başkanımız Sayın Şevket Can'dan yardım istiyorum. Yola sıfır evimizin duvarının sokağa çıkan kısmına yaklaşık 7-8 metre uzunluğunda terastan yere ulaşam bir engelli rampasının yapılmasını ve buna izin verilmesini istiyorum. Belediye bşaknımızdan bu sevinci bana yaşatmasını umuyorum"diyerek yardım istedi.
Öte yandan konuyla ilgili konuşam Meymune Aşık'ın babası Yusuf Aşık'ta Belediye Başkanı Şevket Can' seslenerek "Sayın Belediye Başkanımız Şevket Can'ın iyi yürekli bir insan olduğunu biliyoruz. Kızım yıllardan beridir hayatı bu terastan izliyor. Dışarı çıkmak için yol olmadığı için dışarı çıkamıyor. Terastan aşağıya inen 7-8 metre uzunluğunda bir rampa yapmak istiyorum Başkanımız bize izin verip bu konuda yardımda bulunursarampayı yaptırabilirim. Yolu işgal etmek gibi bir durum da söz konusu değil. Evimizin duvarının hemen yanından 1 metrelik bir kısmı içeriyor. Başkanımızın bu isteğimizi kırmamasını umuyoruz" dedi.
Meymune Aşık'tan Şevket Can'a Çağrı ''Artık Dışarı Çıkmak İstiyorum''

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Akdeniz’de Deniz Turizminin Yeni Yüzü: Mersin’de Yat ve Tekne Kiralama Etkinlikleri Yükselişte
TİŞÖRT TASARIM YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLAN ÖĞRENCİMİZ FATMA ZEHRA DEMİR, İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ FAZİLET DURMUŞ'U ZİYARET ETTİ
M.I.P’DEN MTSO’YA ‘Çözüm’ SÖZÜ
MEZİTLİ SOLİ POMPEİPOLİS BEACH PARKI YENİLENEN YÜZÜYLE ÇOK YAKINDA HİZMETE AÇILIYOR
ERDEMLİ BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI
BAŞKAN SOFU, DOĞANAY İLE ALPER'İ ZEVZET TEPESİ SOSYAL TESİSLERİNİ GEZDİRDİ
Garnizon Komutanı Albay Atalay Kostak’tan Kaymakam Kemal Duru’ya Hoş Geldin Ziyareti
BAKAN YERLİKAYA, BILECİK'TE YANGINDAN ETKİLENEN VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ
19. ULUSAL DAĞCILIK FESTİVALİ
BÜYÜKŞEHİR’İN İYİ ENERJİ UYGULAMALARINA CDP’DEN LİDERLİK PUANI

Mersin Haber ,Mersin