Meymune Aşık'tan Şevket Can'a Çağrı "Artık Dışarı Çıkmak İstiyorum"

Mersin Tarsus ilçesinde kas hastalığı nedeniyle dışarıya çıkamayan Meymune Aşık, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'dan yardım istedi.

11 Ekim 2018 Perşembe, 10:07
G: 12.10.2018 - 00:27
Meymune Aşık'tan Şevket Can'a Çağrı "Artık Dışarı Çıkmak İstiyorum"
-

Tarsus Vilayet Gazetesinde yayımlanan habere göre, Mersin'in Tarsus ilçesi Karadiken Mahallesinde ikamet eden Meymune Aşık (47) yakalandığı Kas Erimesi hastalığı nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum olmuş durumda.
Yaşadığı rahatsızlık hayatını baştan başa değiştiridğini ifade eden Aşık, "Yaşamım artık bu tekerlekli sandalyeye bağlanmış durumda. Bundan dolayı yıllardan bu bu yana evin dışına çıkamıyorum. Çünkü ikinci katan inemiyorum Birkaç ay önce temin ettiğim akülü aracı ile hayatım biraz rahatladı. Dışarı çıkamadığım için babam evin ikinci katında dışarıyı seyretebilmem için teras yaptı. Bu bile hayatıma sevinç kattı. Ama bende artık aşağıa inip dışarıya çıkıp kendim dolaşmak istiyorum. Bunun için bir tane engelli rampasının yapılması gerekiyor. Bu konuda Tarsus Belediye Başkanımız Sayın Şevket Can'dan yardım istiyorum. Yola sıfır evimizin duvarının sokağa çıkan kısmına yaklaşık 7-8 metre uzunluğunda terastan yere ulaşam bir engelli rampasının yapılmasını ve buna izin verilmesini istiyorum. Belediye bşaknımızdan bu sevinci bana yaşatmasını umuyorum"diyerek yardım istedi.
Öte yandan konuyla ilgili konuşam Meymune Aşık'ın babası Yusuf Aşık'ta Belediye Başkanı Şevket Can' seslenerek "Sayın Belediye Başkanımız Şevket Can'ın iyi yürekli bir insan olduğunu biliyoruz. Kızım yıllardan beridir hayatı bu terastan izliyor. Dışarı çıkmak için yol olmadığı için dışarı çıkamıyor. Terastan aşağıya inen 7-8 metre uzunluğunda bir rampa yapmak istiyorum Başkanımız bize izin verip bu konuda yardımda bulunursarampayı yaptırabilirim. Yolu işgal etmek gibi bir durum da söz konusu değil. Evimizin duvarının hemen yanından 1 metrelik bir kısmı içeriyor. Başkanımızın bu isteğimizi kırmamasını umuyoruz" dedi.
Meymune Aşık'tan Şevket Can'a Çağrı ''Artık Dışarı Çıkmak İstiyorum''

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Bir Dönem Mersin İdman Yurdu’nda Top Koşturan Kamerunlu Futbolcu Joseph Boum Hayatını Kaybetti
Mersin’in Tarsus İlçesinde Yalnız Yaşayan Suna S. İsimli Kadın Evinde Ölü Bulundu
Mersin’in Erdemli İlçesinde Sandık Dolu Depoda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (Msk), Pizza Lazza Harem Spor’u 81-92 Mağlup Etti
Mersin’de Düzenlenen Euroleague Fınal Four Sona Erdi, Fenerbahçe Alagöz Holding İkinci Kez Avrupa Şampiyonu
Başkan Seçer’den Sma Hastası Mehmet Ali Bebeğin Kampanyasına Destek: “Mehmet Ali’yi Bir An Önce Tedaviye Göndereceğiz”
Tarsus Doğa Parkı Ve Gençlik Kampı, Bayramda Ziyaretçi Akınına Uğradı
13 – 14 Nisan Hafta Sonu Günleri Mersin’de Nöbetçi Noter Uygulaması Var Mı? 13 Nisan 2024 Cumartesi ve 14 Nisan 2024 Pazar Günleri Noterler Açık mı?
Mersin Büyükşehir Deniz Sporlarında Da Öne Çıkan Bir Kent Olma Yolunda İlerliyor, Babil Su Sporları Merkezi Hizmete Açıldı
Mersin Büyükşehir Otizm Aile Danışma Merkezi’nde ‘Otizm Farkındalık Günü’ Etkinliği Düzenlendi

Mersin Haber ,Mersin