MESKİ’den Kan Bağışı Kampanyasına Destek

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü 29 Ekim - 4 Kasım Kızılay Haftası dolayısıyla “Kan Bağışı” kampanyası düzenledi.

01 Kasım 2019 Cuma, 16:06
MESKİ’den Kan Bağışı Kampanyasına Destek
-

Türk Kızılayı Mersin Kan Bağış Merkezi ile birlikte düzenlenen kampanyaya, MESKİ Çalışanları yoğun ilgi gösterdi. MESKİ Teknik Hizmetler Yerleşkesinde düzenlenen kampanyada, Türk Kızılayı Mersin Kan Bağış Merkezi yetkilileri kan bağışının insan yaşamı açısından önemi konusunda MESKİ çalışanlarını bilgilendirdi. MESKİ çalışanları, kurulan stantta, Kızılay Haftası’nda düzenlenen kampanyaya kan vererek destek oldu.

Kampanya’ya MESKİ Genel Müdürü Alaeddin Alkaç, Genel Müdür Yardımcıları İrfan Korkmaz, Can Taşkın ve MESKİ çalışanları katıldı. Genel Müdür Alkaç, “Düzenlediğimiz etkinlikle kan ve organ bağışına dikkat çekerek toplumsal farkındalık oluşturmayı hedefledik. İnsan hayatı açısından büyük önem taşıyan kan bağışıyla önemli bir sosyal sorumluluğu daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadık. Düzenlenen etkinliğe destek veren tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Genel Müdür Alkaç, açtıkları stantla bu organizasyona katkı sağlayan Türk Kızılayı Mersin Kan Bağış Merkezi’ne de teşekkür etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN'DE ELEKTRONİK ÜRÜNLER ÜRETİLEN TESİSTE YANGIN
AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ SÖYLEMEZ, ÖZTÜRK İLE KÖKSAL MÜFTÜ AKÇAY’I ZİYARET ETTİ
VALİ TORIS, 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI
KIBRIS GAZİSİ MEHMET ALİ KANDEMİR VEFAT ETTİ
TADEKA’DA BU KEZ VARDABİT YEMEĞİ PİŞİRİLDİ
MÜDÜR FAZİLET DURMUŞ, 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINI KUTLADII
ARI KOVALARINI TAŞLAYARAK ZARAR VERDİLER
ÇAMLIYAYLA'DA 19 MAYIS COŞKUSU
"GENÇLER BU ÜLKENİN GELECEĞİNE SAHİP ÇIKACAK”
SEÇER “İYİ Kİ CHP VAR, İYİ Kİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VAR”

Mersin Haber ,Mersin