MESKİ, Su Baskınlarını Önleyecek Çalışmalara Devam Ediyor

MESKİ Genel Müdürlüğü, yoğun yağışlı havalarda yaşanabilecek su birikintileri ve taşkınların oluşmaması amacıyla başlattığı kanalizasyon, yağmursuyu şebeke ve ızgara giderlerini temizleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

05 Ocak 2022 Çarşamba, 12:04
MESKİ, Su Baskınlarını Önleyecek Çalışmalara Devam Ediyor
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, yağışlı havalarda su birikintilerinin ve taşkınların oluşmaması amacıyla kanalizasyon, yağmursuyu şebeke ve ızgara giderlerini temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler, ızgara ve menfez temizliğini artırdı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde 13 ilçenin tamamında çalışmalarına aralıksız devam eden MESKİ, yağışlarda yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için başlattığı ızgara ve menfez temizliği çalışmalarını yoğunlaştırıyor. Şebekelerde tıkanmalara sebebiyet verebilecek olan süprüntü malzeme, pet şişe, bez, kâğıt havlu, tuvalet kâğıdı vb. atıkların atılması gibi sebeplerle tıkanan ızgaralar da itinayla temizleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Sofu "Zevzek Tepesi'ndeki Restaurant Hizmete Girdi"
Gökyüzünün En Görkemli Olayları Büyükşehir İle İzleniyor
MESKİ, Sarıkaya Mahallesine Yeterli İçme Suyu Sağladı
Tarsus’ta Spor Camiasını Yasa Boğan Vefat Haberi: Salih Bülbül Vefat Etti
Silifke'de Orman Yangınıyla İlgili 4 Şüpheli Tutuklandı
Prof. Dr. Büyükafşar, Uv Işığının Damar Gevşetici Sırrını Araştıracak
Müftü Akçay, Ayvagediği Yatılı Yaz Kur’an Kursu’nu Ziyaret Etti
Adana'da 3 Ayrı Noktada Orman Yangını Söndürüldü
Silifke'de Orman Yangınının Nedeni Kaynak İşçileri Çıktı
2025 Yılı Mısır Alım Fiyatları Belirlendi

Mersin Haber ,Mersin