MESKİ Sokağa Çıkma Yasağı Döneminde Çalışmalarına Ara Vermeyecek

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi(MESKİ) Genel Müdürlüğü, Koronavirüs(Covid19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında 18-19 Nisan haftasonu uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı süresince çalışmalarına devam edecek.

17 Nisan 2020 Cuma, 14:38
G: 17.04.2020 - 19:50
MESKİ Sokağa Çıkma Yasağı Döneminde Çalışmalarına Ara Vermeyecek
-

MESKİ Genel Müdürlüğü, 17 Nisan saat 24.00'den 19 Nisan saat 24.00’e kadar sürecek sokağa çıkma yasağı kapsamında Zonguldak şehri ve 30 Büyükşehir içerisinde yer alan Mersin’de vatandaşlara hizmet veriyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ Genel Müdürlüğü’nün Koronavirüs salgınının ortaya çıktığı ilk günlerden itibaren gerekli tedbirleri alarak yaptığı çalışmalar göz dolduruyor. hizmet birimlerinde abonelerin ve çalışanların sağlığını korumak için dezenfeksiyon işlemlerini düzenli olarak gerçekleştiriyor.
 
Alaeddin Alkaç; “Başkanımız Vahap Seçer öncülüğünde çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz”
 
Bu hafta sonu düzenlenecek sokağa çıkma yasağı uygulamasına karşı tüm önlemleri aldıklarını ifade eden MESKİ Genel Müdürü Alaeddin Alkaç; “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde yaptığımız çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. MESKİ olarak vatandaşlarımızın su sıkıntısı çekmemesi ve mağdur olmaması için gerekli tedbirlerimizi aldık. Ayrıca, hijyene bilhassa dikkat ettiğimiz günlerde fatura borcundan dolayı hiçbir abonemizin suyunda kesintiye gitmiyoruz. Kovid-19 salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında kullanıma açtığımız yeni hatlarımız ile abonelerimiz, Abone Devir, Abone Terk, Sıfır Abone, Fatura İtirazı gibi abonelik işlemlerinizi evinizden çıkmadan kolaylıkla yapabilir. 0537 715 3527, 0530 844 2724, 0530 844 2725 numaralı WhatsApp Destek Hatlarımız ve Alo 185(444 1 185) Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Vatandaşlarımız tüm öneri, ihbar, istek ve talepleri için bize bu numaralardan ulaşabilir. Siz evlerinizde kalırken,  kesintisiz su temini sağlamak ve oluşabilecek altyapı sorunlarını kısa sürede gidermek için mesai arkadaşlarımızla 7/24 sahada çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı

Mersin Haber ,Mersin