MESKİ, Çalışanları İçin Doğa ve Kültür Gezisi Düzenledi

MESKİ Genel Müdürlüğü Silifke İlçesi Uzuncaburç Antik Kenti’ne aidiyet ve kaynaşma gezisi düzenledi.

13 Kasım 2019 Çarşamba, 15:31
MESKİ, Çalışanları İçin Doğa ve Kültür Gezisi Düzenledi
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, çalışanlarını yoğun iş stresinden biraz olsun uzaklaştırmak amacıyla hafta sonunda Silifke İlçesi Uzuncaburç Antik Kenti’ne aidiyet ve kaynaşma gezisi düzenledi. Gezide, birçok MESKİ çalışanı bir araya geldi.

MESKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından Mersin Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü (MEDADİK) üyeleri ile birlikte düzenlenen “Geleneksel Personel Kültür ve Doğa Gezisi”, Silifke İlçesi Uzuncaburç Antik Kenti’ne hareket edilmesi ile başladı. Uzuncaburç Antik Kenti’nde düzenlenen etkinliğe, MESKİ çalışanları aileleri birlikte katıldı. MESKİ personeli, Uzuncaburç Antik Kenti’nde bol bol fotoğraf çektirerek, tarihi dokuyu gezip, doğanın eşsiz güzelliğinin tadını çıkardı. Uzuncaburç mesire alanında kurulan piknik alanında toplanan MESKİ çalışanları ve aileleri, müzik eşliğinde doyasıya eğlenerek unutulmaz bir gün geçirdi.

MESKİ Genel Müdürü Alaeddin Alkaç yaptığı açıklamada, “Düzenlediğimiz etkinlikle MESKİ çalışanlarımızın iş yoğunluğunun stresinden bir nebze olsun kurtulmalarını amaçladık. MESKİ olarak büyük bir aileyiz. Başarı ancak birlikle mümkündür. Çalışanlarımız ve çalışanlarımızın aileleri arasındaki kaynaşmanın sağlanması amacıyla düzenlemiş olduğumuz bu etkinliği geleneksel hale getireceğiz. Gerçekleştirdiğimiz bu tür etkinliklerle birbirimizi daha iyi tanımamızı, tüm çalışanlarımız arasında birlik ve beraberliği sağlayarak, moral ve motivasyonlarını arttırmayı amaçlıyoruz. Vatandaşlarımıza 7/24 kesintisiz hizmet eden MESKİ çalışanlarımıza yönelik bu tür faaliyetlere devam edeceğiz. Katkılarından dolayı Mersin Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü (MEDADİK) üyelerine teşekkür ederim” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin