MESKİ Birimler Arası Futbol  Turnuvasında Heyecan Sürüyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘Birimler Arası Futbol Turnuvası’ birbirinden heyecanlı karşılaşmalarla devam ediyor. 

16 Şubat 2018 Cuma, 17:23
MESKİ Birimler Arası Futbol  Turnuvasında Heyecan Sürüyor
-

14 Şubat 2018 Çarşamba günü Mersinli Ahmet Stadında başlayan MESKİ Genel Müdürlüğü Birimler Arası Futbol Turnuvasında  heyecan her geçen gün artıyor.
16 takımın katıldığı turnuvada birinci hafta karşılaşmaları tamamlandı. Turnuvanın ilk maçlarında Real Meski 1-3 Open Water, Plan Proje 2-1 Yağmurspor,  Bilgi İşlem Spor Klübü 1-14  Mut Gülnarspor, Erdemlispor 0-1 İçmesuyu, Arıtma 3-2 Atsızlar, Bozyazı 3-2 Abone, Ataspor 1-0 Kanal İdmanyurdu ve Nusretin Mayınları 4-0 Mali Hizmetler sonuçları alındı. Tamamlanan karşılaşmalar sonunda A Grubunda Nusretin Mayınları, B Grubunda Arıtma, C Grubunda Mutlu Gülnarspor, D Grubunda ise Bozyazı ilk maçlarını kazanarak averajla liderlik koltuğuna oturdular. 
Grup usulü yapılan turnuva A, B, C ve D olmak üzere toplam 4 gruptan oluşuyor ve gruplarda dörder takım yer alıyor. Yaklaşık bir ay sürecek olan turnuva, lig usulü olarak başlayıp, gruplarında ilk ikiye giren takımların bir üst eleme grubunda çeyrek final, yarı final ve final maçlarıyla son bulacak. Turnuvanın final karşılaşması ise 21 Mart 2018 tarihinde oynanacak.

1. Hafta Puan Durumu
1. Hafta Puan Durumu
Turnuvaya katılan takımlara başarılar dileyen MESKİ Genel Müdürü Baha Günhan Güngördü;                “ Birimler arası futbol turnuvamızın öncelikle hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Tabi futbol biraz heyecan biraz da risk oyunu. Centilmenlikten taviz vermeden, kendi biriminizin kazanması için bütün çabanızı ortaya koyacaksınız. Kazanmak için oynayacaksınız. İlk dörde giren birimlerimize süpriz ödüllerimiz olacak. Kurumumuz  2430 personeli ile büyük bir ailedir. Bu ailenin bütün fertleri olarak hem birbirimizle olan iletişimimiz, sevgimiz, muhabbetimiz, motivasyonumuz artsın hem de sporla iç içe olalım düşüncesiyle bu turnuvayı düzenledik. Ne kadar spor yaparsak o kadar dinç ve dinamik olacağız. İnşallah güzel bir turnuva olacak. Hak eden kazansın. Ben şimdiden bütün takımlara başarılar diliyorum.” dedi.

Maç Sonuçları
Maç Sonuçları

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi

Mersin Haber ,Mersin