MESKİ Birimler Arası Futbol Turnuvası Başladı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü birimler arası futbol turnuvası başladı. 

15 Şubat 2018 Perşembe, 00:24
MESKİ Birimler Arası Futbol Turnuvası Başladı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
MESKİ Genel Müdürlüğü turnuva 14 Şubat -21 Mart 2018 tarihleri arasında sürecek turnuvada 16 takım mücadele edecek. 
MESKİ Genel Müdürlüğü Birimler Arası Futbol Turnuvası, 14 Şubat 2018 Çarşamba günü saat 14:30’de Mersinli Ahmet Standında, aynı saatte 1. Hukuk Müşavirliği - Yatırım ile Plan Dairesi Başkanlığı ile  Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı – Plan Proje Dairesi Başkanlığı  açılış maçları ile başladı. Grup usulü yapılacak turnuva A, B, C ve D olmak üzere toplam 4 gruptan oluşuyor ve gruplarda dörder takım yer alıyor. Turnuvaya Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı, Plan Proje Dairesi Başkanlığı, Arıtma Tesisi Başkanlığı, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı, Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Makine İkmal ve Tesisleri Dairesi Başkanlığı ve 1. Hukuk Müşavirliği birimlerinin oluşturduğu 16 takım 219 sporcu katılıyor. İlgi ve katılımın büyük olduğu turnuvada, personeller dostluk ve centilmenlik içerisinde iş stresinden uzak moral ve motivasyon kazanarak birbirleriyle de kaynaşma imkanı yakalayacak. 
‘Kupa ve madalya kazanacak’ 
Yaklaşık bir ay sürecek olan turnuva, lig usulü olarak başlayıp, gruplarında ilk ikiye giren takımların bir üst eleme grubunda çeyrek final, yarı final ve final maçlarıyla son bulacak. Turnuvada ilk dörte giren takımlara kupa ve madalya hediye edilecek. Ayrıca en centilmen takım ödülü (kart sayısına göre), en iyi kaleci ile gol kralı ödülü de verilecek. Turnuvanın final karşılaşması ise 21 Martta oynanacak. 
MESKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Birimler arası futbol turnuvasıyla, MESKİ olarak büyük bir aile olduğumuzu göstermek, birimler arası kaynaşmayı ve arkadaşlık bağlarını güçlendirmek ve yoğun mesailerin arasında bir araya gelerek spor yapma fırsatı bulmayı amaçlıyoruz.” denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı

Mersin Haber ,Mersin