MESKİ, Bilgi ve Deneyim Toplantısına Katılacak

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü yetkilileri Türkiye Belediyeler Birliği tarafından düzenlenecek olan Bilgi ve Deneyim Paylaşımı Toplantısı’na katılacak.

24 Eylül 2019 Salı, 17:10
MESKİ, Bilgi ve Deneyim Toplantısına Katılacak
-

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen ve 30 Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün katılacağı Bilgi ve Deneyim Paylaşımı Toplantısı’na Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü yetkilileri de katılacak. 26 Eylül 2019 tarihinde Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) hizmet binasında düzenlenecek olan toplantıya, MESKİ’yi temsilen Genel Müdür Vekili Can Taşkın ve Genel Müdür Yardımcısı İrfan Korkmaz katılacak. TBB Başkanı Fatma Şahin, Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Yerel Yönetimler Politika Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Şükrü Karatepe’nin açılış konuşmaları ile başlayacak olan toplantıda, “Su ve Kanalizasyon Mevzuatının Güncellenmesi” ile “Su ve Kanalizasyon İdareleri’nin Güçlendirilmesi” konuları masaya yatırılacak.

Toplantıda 5 yıllık planlama çerçevesinde önemli konular ele alınacak
Bu toplantıya önem veriyoruz
Toplantının Su ve Kanalizasyon İdareleri tarafından büyük önem taşıdığına dikkat çeken Genel Müdür Vekili Can Taşkın, “Yapılacak olan istişare toplantısına MESKİ olarak büyük önem veriyoruz. Çünkü önümüzdeki 5 yıllık planlama ve program çerçevesinde önemli konuların ele alınacağı toplantı, kurumumuz ve bizler adına faydalı olacaktır. Toplantıda, Su ve Kanalizasyon İdareleri’nin gelirleri, bu gelirlerin arttırılması, kamu kurumları ile görev paylaşımı, personel özlük hakları, İSKİ kanununun güncellenmesi, kayıp kaçak oranının azaltılması, içme suyu kalitesi, yatırım ihtiyacı ve finansman, kurumsal kapasitenin geliştirilmesi ve SUKİ kıyaslama çalışmaları konularında bilgi aktarımı yapılacak” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin