MESKİ, 42 Kamyonet Satın Aldı! MESKİ’nin Araç Filosu Teknolojiye Uygun Güncelleniyor

Mersin genelinde 31 noktada devam eden çalışmalarına her geçen gün yenilerini ekleyen MESKİ Genel Müdürlüğü, merkez ve tüm ilçelerde kullanılmak üzere 42 yeni kamyonet satın aldı.

04 Ocak 2021 Pazartesi, 09:41
MESKİ, 42 Kamyonet Satın Aldı! MESKİ’nin Araç Filosu Teknolojiye Uygun Güncelleniyor
-

Hizmet alanındaki ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak alınan yakıt tasarruflu ve çevre dostu yeni araçlar ile birçok noktaya kısa sürede müdahale edilecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, kent genelinde 31 noktada sürdürdüğü çalışmalarına her geçen gün yenilerini ekliyor. MESKİ, satın aldığı 42 kamyonet ile araç filosunu hem gençleştirerek hem de genişleterek çalışmalarını aralıksız ve zamanında gerçekleştiriyor.


MESKİ filosunu yakıt tasarruflu araçlarla yeniliyor

Türkiye’nin en geniş araç filosuna sahip Su ve Kanalizasyon İdarelerinden biri olan MESKİ, 2019-2024 Stratejik Planı’nda da sahip olduğu araç ve iş makinalarında verimliliğin artırılmasını hedefledi. Bu doğrultuda “İş Makinası ve Taşıt Parkı Modernizasyonu” faaliyetini gerçekleştiren MESKİ, 42 adet yeni kamyonet alımını gerçekleştirdi.


Yeni araçlar hizmet alanındaki tüm noktalarda kullanılacak

Yeni alınan araçlar, Mersin’in merkezi ve tüm ilçelerinde aktif olarak kullanılacak. Yeni araçlar sayesinde MESKİ hizmet alanındaki en uzak noktalara gereken ikmali daha kolay ve kısa sürede yapabilecek. Yakıt tasarruflu ve çevre dostu olarak alınan yeni araçlar ile hem ekonomik anlamda hem de hizmet bakımından birçok noktaya kısa sürede müdahale edilmesi kolaylaşacak. İhtiyaca göre alınan yeni kamyonetler, yapılan altyapı çalışmaları sırasında trafik akışına engel olmadan kolayca gerekli ekipman ve malzeme teminini gerçekleştirecek.

MESKİ Genel Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada,“Yeni teknoloji ile üretilen ve Avrupa Birliği’nin belirlediği motor sınıfları ve Euro 6 normlarına uygun olarak çevreye daha faydalı olan araçlar filomuza kazandırılmaktadır. Filomuza katılan daha konforlu, kullanışlı ve manevra kabiliyeti yüksek yeni araçlar ile yakıt tasarrufu sağlanarak, kurumumuza ekonomik olarak büyük katkı sağlanacaktır. Vatandaşlarımızın taleplerine uygun olarak gerçekleştirilen çalışmalara kısa sürede müdahale imkânı olacaktır” ifadeleri kullanıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti

Mersin Haber ,Mersin