MESKİ, 1 Yılda 5 Bin 887 Adet Bakım ve Onarım Gerçekleştirdi

Mersin’in tüm noktalarına kesintisiz hizmet götüren MESKİ, araç ve iş makinelerinin arıza, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

03 Mart 2022 Perşembe, 15:50
MESKİ, 1 Yılda 5 Bin 887 Adet Bakım ve Onarım Gerçekleştirdi
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, araç ve iş makinelerinin arıza, bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. MESKİ, 2021 yılında 589 bakım, 1527 onarım ve 3 bin 771 arıza olmak üzere toplam 5 bin 887 adet bakım/onarım çalışması gerçekleştirdi.

MESKİ, bünyesinde bulunan araçların kullanım ömrünü uzatmaya devam ediyor

MESKİ, araç ve iş makinelerinin her türlü bakım ve onarım çalışmalarını Makine İkmal ve Tesisler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Araç Bakım, Onarım ve İşletme Şube Müdürlüğü’nde gerçekleştiriyor. Hizmet araçlarının her türlü bakım, onarım ve tedarik işlemlerini kendi bünyesinde bulunan uzman personel tarafından yapan MESKİ, herhangi bir dış servise ihtiyaç duymadan hizmetlerini sürdürüyor.

Mersin’in tüm bölgelerine hızlıca ulaşan “Mobil Bakım Onarım Aracı”yla yaşanan arızaya kısa sürede müdahalede bulunan MESKİ ekipleri, hizmetlerin herhangi bir aksama yaşanmaksızın sürmesini sağlıyor. Bakım ve onarım hizmetlerine ağırlık vererek, periyodik kontrollerini sıklaştıran MESKİ, bünyesinde bulunan araçların kullanım ömrünü uzatmaya devam ediyor. Böylelikle, ekonomik olarak da tasarruf sağlayan MESKİ, hizmetlerini en etkin ve verimli şekilde sürdürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Seyir Halindeki Motosiklet Devrildi: 2 Yaralı
Yangından Kaçan Yaralı Leylek Anamur’da Koruma Altına Alındı
Genç Fidanlara, Orman Bilinci Eğitimi
AKDENİZ'DE KÜLTÜR'DEN SANAT'A, YAZ KURSLARINA YOĞUN İLGİ
2 Milyon 845 Bin 632 Araç Denetlendi
MESKİ, ALTERNATİF KAYNAK ÇALIŞMALARIYLA VATANDAŞLARI KESİNTİSİZ SUYA KAVUŞTURUYOR
Mersin Erdemli’de Motosikletin Çarptığı Kadın Hayatını Kaybetti
36 İLDE GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONUNDA 22 ORGANİZATÖR İLE 393 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI
TARSUS SUCULAR MAHALLESİ’NE ÜZÜM SIKMA MAKİNESİ TESLİM EDİLDİ
MERSİN’DE YAZ COŞKUSU BÜYÜKŞEHİR’İN ‘YAYLA ŞENLİKLERİ’ İLE BAŞLADI

Mersin Haber ,Mersin