MESİAD Yönetimi 21 Mayıs Dünya Süt Günü’nü Yörüksüt’te Kutladı

MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin ve Başkan Yarımcısı Rıdvan Arıç, Yörüksüt’ün yeni fabrikasını ziyaret ederek, 21 Mayıs Dünya Süt Günü’nü kutladı.

21 Mayıs 2019 Salı, 15:16
MESİAD Yönetimi 21 Mayıs Dünya Süt Günü’nü Yörüksüt’te Kutladı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Fabrika hakkında Yörüksüt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Öz’den bilgi alan MESİAD Yönetimi, Yörüksüt ailesine başarı diledi.
Süt ve sür ürünleri üretiminde kısa sürede markalaşarak isminden söz ettiren Yörüksüt, MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin ve Başkan Yarımcısı Rıdvan Arıç’ı sanayi 4.0 ‘a uygun yapılan yeni fabrikasında ağırladı. MESİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Yörüksüt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Öz, konukları ile yakından ilgilenerek fabrikayı gezdirdi.
“YENİ FABRİKA GELECEK ADINA ÖNEMLİ BİR ADIMDIR”
Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, Yörüksüt’ün yerel firmaların çoğuna örnek olacak başarı hikayesine sahip olduğunu belirtti. Engin; “Yörüksüt hayallerinin peşinde koşarken, ayağını yere hep sağlam basmıştır. Planlama yapılarak atılan adımlar sayesinde; başarısızlık yaşamamıştır. Mersin fabrikasının yanında üretimlerini Irak’a taşımaları ülkemize döviz girdisi sağlamaktadır. Yüzlerce kişinin istihdamına sunanYörüksüt’ün sanayi 4.0’a uygun inşa ettiği fabrikası gelecek adına önemli bir adımdır. Başarılarının devamını diliyoruz” dedi.
Sütün faydalarına da değinen Başkan Engin, süt tüketiminin arttırılması ile sağlıklı nesillerin yetişeceğini belirterek, 21 Mayıs Dünya Süt Günü’nü kutladı.
“HIZLI VE İSTİKRARLI BÜYÜMEYE ÇALIŞIYORUZ”
Fabrikayı konuklarına gezdiren Ramazan Öz ise, Yörüksüt’ün hedeflerini gerçekleştirmek ve istihdama katkıda bulunmak için çalıştığını ifade etti. En kaliteli ve en sağlıklı ürünleri ortaya koymaya çalıştıklarını kaydeden Öz, “Sağlam temeller üzerinde hızlı ve istikrarlı büyümeye çalışıyoruz. Kurumsal bir büyük şirket olmanın basamaklarını emin adımlarla çıkmaktayız” ifadelerini kullandı.
Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı mutluluğunu aktaran Öz, Başkan Engin ve Arıç’a teşekkür etti.
MESİAD Yönetimi 21 Mayıs Dünya Süt Günü’nü Yörüksüt’te Kutladı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti

Mersin Haber ,Mersin