Mersinli Kadınlara 8 Mart’taki Mor Korteje Katılma Çağrısı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentteki tüm kadınları “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü”nde mor kortejde buluşmaya çağırıyor.

03 Mart 2020 Salı, 11:01
Mersinli Kadınlara 8 Mart’taki Mor Korteje Katılma Çağrısı
-

Büyükşehir’in Pazar günü saat 10.30’da Forum AVM önünde başlayacak 8 Mart programı, Özgecan Aslan Barış Meydanı’ndaki etkinliklerle gün boyu sürecek.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde son bir yıllık süreçte kadınların sosyal ve ekonomik alanda özgürleşmesine önemli katkılar sunan Büyükşehir Belediyesi, kentteki tüm kadınları 8 Mart’ta mor kortejde buluşmaya davet ediyor.
Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” programı, Pazar günü saat 10.30’da Forum AVM önünde başlayacak ve Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda bir dizi etkinlikle gün boyu sürecek.
Dolu dolu program
Büyükşehir Belediyesi’nin 8 Mart programı, saat 10.30’da Forum AVM önünde başlayacak. Alanda toplanan kadınlar 11.00’de mor renkli kortejle Özgecan Aslan Barış Meydanı’na doğru yürüyüşe geçecek.
Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda sahne performanslarının yanı sıra kadınlar ve çocuklar için oyun alanları, resim ve fotoğraf sergisi, kadın emeğiyle hazırlanmış ürün stantları, enstrüman tanıtım etkinliği ve spor parkurları da yer alacak.
Hafta içerisinde kentin farklı noktalarında etkinlikler olacak
Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın çalışmaları kapsamında hafta içerisinde kentin farklı noktalarında da etkinlikler yapılacak. Bu kapsamda 22 Şubat-15 Mart tarihleri arasında Eski Gülnar Oteli’nde Çukurova’nın Kadınları Resim Sergisi ziyaretçilerini ağırlıyor.
Öte yandan, 6 Mart’ta kadınlara özel “Sunturas Şelalesi Gezisi” yapılacak. Aynı gün saat 10.00’da Mersin Barosu’nda avukat Şirin Güner, Battal Gazi İnci ve Serap Anday, “Mersin Barosu Kadın Hakları Merkezi ile 6284 Sayılı Kadının ve İstanbul Sözleşmesi” panelinde dinleyicileri bilgilendirecek.
7 Mart günü saat 14.00’te ise Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda “Dördüncü Ay” tiyatro oyunu izleyicilere perdelerini açacak.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti

Mersin Haber ,Mersin