Mersinli Genç Kadın Adana'da Öldürüldü

Adana'da müzisyenlik yapan bir kişi, eşiyle birlikte düğünden dönerken evlerinin önünde alkol alan şahıslarla tartışınca aralarında kavga çıktı. Kavgada, tabancayla vurulan müzisyenin eşi hayatını kaybetti.

25 Şubat 2016 Perşembe, 15:22
Mersinli Genç Kadın Adana'da Öldürüldü
-

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Yeşiloba Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Burcu Acar (27) iki yıl önce müzisyenlik yapan piyanist şantör Veysel Acar ile evlenerek Mersin'in Tarsus ilçesinden Adana'ya gelin geldi.
 
 
Dün akşam da Veysel Acar bir düğünde görevli olduğu için eşini de yanına alarak düğüne gitti. Acar, düğün bitince, gece geç saatlerde eşi Burcu ile Yeşiloba Mahallesi'ndeki evine döndü. 
 
 
Acar çifti evlerinin önüne geldiği sırada burada alkol alan şahıslarla sözlü tartışma yaşandı. Veysel Acar eşine laf atan alkollü şahısların kafasında bira şişesini kırınca kavga daha da büyüdü. Alkol olan şahıslar Acar'a tabanca çekti.
 
 
Bu sırada Acar'ın evinde sesleri duyan babası Yalçın ve kardeşi Eren Acar da sokağa baktığında Veysel Acar'ın kavga ettiğini görerek silahı alıp aşağı indi. Bu sırada karşı taraf da tabanca çekti. Silahlı kavgada Burcu Acar yüzünden vuruldu. Genç kadın kanlar içinde yere düşünce, alkol alan şahıslar kaçtı.
 
Olay yerine çağrılan ambulans ile özel bir hastaneye kaldırılan Acar, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 
 
 
Burcu Acar'ın cenazesi adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. 
 
 
Polis olayla ilgili yaptığı operasyonda, kavgaya karıştığı ileri sürülen 6 kişiyi gözaltına aldı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mut'ta Orman Yangınlarıyla Mücadele Toplantısı
Tarih, Doğa ve Spor Coğrafyasında Sağlık Emin Ellerde
YOL KAPATAN SÜRÜCÜLERE AĞIR PARA CEZASI GELİYOR
BAŞKAN SEÇER’DEN ‘19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI’ MESAJI
BAŞKAN BOLTAÇ’TAN, 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
MERSİN SOLİ'DE DALGALI DENİZE GİREN 1 KİŞİ BOĞULDU
BAŞKAN SEÇER, ‘4. ULUSLARARASI KİLİKYA ULTRA MARATONU’NUN STARTINI VERDİ
MÜDÜR ATEŞ, DOLUDAN ZARAR GÖREN BÖĞRÜEĞRİ KÖYÜ'NDE İNCELEMELRDE BULUNDU
Müftü Akçay, Genç Çiftin Resmi Nikâhını Kıydı
MERSİN AKDENIZ'DE MOTORSİKLET KAZASI: 1 YARALI

Mersin Haber ,Mersin