Mersinli Bisikletçiler, Başkan Yılmaz'dan Teslim Aldıkları Şanlı Bayrağı Anıtkabir'e Ulaştırdı

Mersin'den, Ankara'ya 550 kilometre pedal çeviren Mersin Bisiklet Derneği (MERBİSDER) üyeleri, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'dan emanet aldıkları şanlı Türk Bayrağı'nı 10 Kasım'da Anıtkabir'e ulaştırdı.

11 Kasım 2020 Çarşamba, 09:20
Mersinli Bisikletçiler, Başkan Yılmaz'dan Teslim Aldıkları Şanlı Bayrağı Anıtkabir'e Ulaştırdı
-

Toroslar Belediyesi'nin "10 Kasım Ata'ya Saygı" etkinliği kapsamında Toroslar Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle Ankara'ya uğurlanan, aralarında 2 görme engelli ve 2'si kadın olmak üzere 8 Co-Pilottan oluşan 10 kişilik ekip, 550 kilometrelik yolculuğu pedal çevirerek 5 günde tamamladı.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82’inci yıldönümü olan 10 Kasım günü Anıtkabir'e ulaşan Mersinli bisikletliler, Başkan Yılmaz’ın kendilerine emanet ettiği şanlı Türk Bayrağı’nı Ata’nın huzurunda dalgalandırdı.


"Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz'a Teşekkür Ederiz"

Bu yolculuğu Toroslar Belediyesi'nin desteğiyle gerçekleştirdiklerini belirten Mersin Bisiklet Derneği (MERBİSDER) Başkanı Süleyman Uygun; "Toroslar Belediye Başkanımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz'dan emanet aldığımız şanlı Türk Bayrağımızı büyük bir onurla Ata'mızın huzuruna ulaştırdık. Bu gururu bizimle paylaşan ve destek veren Başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.


"Mersin Bisiklet Derneği Üyeleri Bizleri Gururlandırdı"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise 5 günlük etabı pedal çevirerek başarıyla tamamlayan Mersin Bisiklet Derneği üyelerini tebrik ederek; "Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da bu anlamlı etkinliğe destek vermekten dolayı büyük mutluluk duyduk. Bizler, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde istiklalini kazanmak için kurtuluş mücadelesi veren ve nice zorluklara rağmen şanlı bir destanın altına imzasını atan bir ecdadın torunlarıyız. Mersin Bisiklet Derneği’nin değerli üyeleri de Ankara’ya kadar 5 gün süren zorlu bir etabı başarıyla tamamladı ve kendilerine emanet ettiğimiz şanlı Türk Bayrağımız ile birlikte Anıtkabir’e ulaşarak Atamızın huzuruna çıktılar. Kendilerini tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti

Mersin Haber ,Mersin