Mersin’in Toroslar İlçesinde Kaldırımda Oturan Vatandaş Motosiklet Üzerindeki Kişinin Silahlı Saldırısına Uğradı

Sokağa giren motosiklet üzerindeki 2 kişiden arkada oturanın saldırısına uğrayan vatandaş yaralandı. Saldırı anı saniye saniye kameralara yansıdı.

05 Mayıs 2021 Çarşamba, 17:04
Mersin’in Toroslar İlçesinde Kaldırımda Oturan Vatandaş Motosiklet Üzerindeki Kişinin Silahlı Saldırısına Uğradı
-

Edinilen bilgilere göre olay merkez Toroslar ilçesi Demirtaş mahallesinde meydana geldi. 77123 sokağa giren motosikletin üzerindeki iki kişiden arkada oturan zanlı, kaldırımda oturan 33 yaşındaki M.D.’ye tabanca ile ateş etti.
 
Saldırıyı gerçekleştiren zanlı ve motosiklet sürücüsü olay sonrası bölgeden hızla uzaklaştı. Bacağından yaralanan M.D. çağırılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri çevrede incelemelerde bulunurken saldırganların yakalanması için başlatılan çalışmalar da sonuç verdi. Kimlikleri tespit edilen 2 zanlının yapılan operasyonla adreslerinde gözaltına alındığı ve emniyete götürüldükleri öğrenildi.
 
Öte yandan silahlı saldırı olayı sokakta bulunan bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde maskeli oldukları tespit edilen motosikletteki 2 kişinin saldırıyı gerçekleştirme anı ve yaralanan M.D.’nin panik anları açıkça görülüyor.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tarsus, Çamalan’da Orman Yangınlarına Karşı Ortak Devriye
BAŞKAN ÇAKIR "HEDEF, TEKSTİL KENT'LE DOĞRUDAN İHRACAAT"
MERSİN ÜNİVERSİTESİ 'NE "BESLENME DOSTU VE FİZİKSEL AKTİVİTEYİ DESTEKLEYEN İŞ YERİ" BELGESİ
ADANA'DA YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI, İZMİR, MANİSA VE HATAY'DA YANGINLAR DEVAM EDİYOR
Bayraktar, Tarsus Ziraat Odasını Ziyaret Etti
TARSUS BELEDİYESİ'NDEN MİNİKLERE YAZ BOYU YÜZME KURSU
MERSİN'DE MOTORSİKLET KAZASI : 1 YARALI
BAŞKAN BOLTAÇ: “TARSUS’A HUZUREVİ VE PALYATİF YAŞAM MERKEZİ KAZANDIRMAK İSTİYORUZ”
KEMAL DURU, ANAMUR KAYMAKAMI.OLDU
ŞAP ALARMI... HAYVAN SATIŞ YERLERINE GEÇİCİ KAPANMA TALİMATI

Mersin Haber ,Mersin