Mersin’in Tarsus İlçesi Tarsus 2 Nolu Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Muzaffer Önay’a Veda Töreni düzenlendi.

Sevilen ve çalışkanlığı Tarsus halkının ve personelin sevgisini kazan Cezaevi 1. Müdürü Muzaffer Onay’ın atamasının Bursa Cezaevine çıkması nedeniyle veda töreni düzenledi.

30 Haziran 2021 Çarşamba, 18:51
Mersin’in Tarsus İlçesi Tarsus 2 Nolu Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Muzaffer Önay’a Veda Töreni düzenlendi.
-

Yaklaşık 5 yıla yakındır Tarsus’ta görev yapmanın  mutluluğunu yaşadığını belirten müdür Onay, her vedanın hüzünlü olduğunu, bugün burada her devlet memuruna nasip olmayacak bir veda ile ilçeden ayrılacağını, çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.
 
Tarsus 2 Nolu Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 1. Müdürü Onay’a çalışma arkadaşları da teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
BAŞKAN SOFU'DAN, GÖÇERLERE ZİYARET
BAŞKANVEKİLİ UYAN, TARSUS HIZLI TREN GÜZERGAHINDAKİ MAHALLE MUHTARLARIYLA BİRARAYA GELDİ
EMİRLER ORMAN PARKI PİKNİK ALANI’NDA ATEŞ YAKMAK YASAKLANDI
Mersin İl Sağlık Müdürlüğü'nden Sigarayı Bırakanlara Başarı Belgesi
Tarsus Belediyesi Emekliler Haftası’nda Anlamlı Bir Etkinliğe İmza Attı.
Mersin Orman Bölge Müdürü Rıfat Ataş’tan Kaymakam Kemal Duru’ya Ziyaret
EMEKLİLERE SOHBET EVİ GELİYOR
ATİLLA TOROS, DEVLET SU İŞLERİ (DSİ) 67. ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNDE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
TARSUS, ALİFAKI- TUZLA YOLUNDA KAZA
HALK KART ÖDEMLERİ YATIRDI

Mersin Haber ,Mersin