Mersin’in Doğu Sahilleri Canlanacak

Mersin Büyükşehir Belediyesi, hem fiziki hem de görsel açıdan yenilenmesi gerektiğini düşündüğü bölgelere hizmet götürmek için çalışmaya devam ediyor.

06 Aralık 2019 Cuma, 09:36
Mersin’in Doğu Sahilleri Canlanacak
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi, hem fiziki hem de görsel açıdan yenilenmesi gerektiğini düşündüğü bölgelere hizmet götürmek için çalışmalara devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Haydar Ali Ulusoy, Teknik Koordinatör Seda Şahin, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Duygu Canova, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Göher Şahin, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Hüsnü Öz, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Bülent Halisdemir, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Serdal Gökayaz, meclis üyeleri, ilgili müdürler ve teknik personel, Karaduvar ve Karacailyas sahillerinde yerinde inceleme ve saha çalışması yaparak, bölgeyi görsel ve fiziki açıdan geliştirecek fikirleri değerlendirdi.

Karaduvar ve Karacailyas sahilleri yerinde incelendi

Muhtarlar ve vatandaşlarla yapılan görüşmeler doğrultusunda, alınan istek ve talepler ile Karaduvar ve Karacailyas sahilindeki ihtiyaçlar belirlendi. Küçük dokunuşlarla daha estetik bir görünüme kavuşturulacak bölgede, balık pazarı ve özellikle yaz aylarında yoğunlaşan restoranların bulunduğu sahil şeridinde saha çalışması yapılarak, birçok alanda daha güzel bir görünüme kavuşması için istişare gerçekleştirildi.

Doğu sahilini canlandırmak için saha çalışmaları devam edecek

Yaz aylarında Büyükşehir ekipleri, sahilleri canlandırma çalışmaları kapsamında, ilk olarak Karaduvar sahilindeki dağınık halde bulunan büyük kayaları düzenli hale getirdi. Plaj kumunu da düzenleyerek, vatandaşlar için temiz bir hale getiren ekipler, hizmetlerin devamı için saha çalışmaları yapıyor.

Karaduvar ve Karacailyas sahillerinin uzun yıllardan bu yana imar ve yetki tartışmalarından kaynaklı olarak atıl durumda bırakıldığına dikkat çeken muhtarlar ise yapılacak çalışmaların hem bölge sakinleri için hem de turistik anlamda önem taşıdığına dikkat çekiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi

Mersin Haber ,Mersin