Mersin’in Çamlıyayla Kaymakamlığı Tarafından Başlatılan “Vefa Projesi” Büyük Takdir Topladı

Çamlıyayla ilçesi sınırları içerisinde ikamet edip bakıma ihtiyacı olan, tek başına yaşayan ve bakacak kimsesi olmayan kişilere bir program dahilinde ziyaretler gerçekleştirerek, evlerinin temizliği, küçük çaplı tadilat işlerini, ilaç teminlerinin yanı sıra, temel ihtiyaçlarının karşılanması noktasında gerekli çalışmalar yapıldı.

19 Mayıs 2021 Çarşamba, 16:36
Mersin’in Çamlıyayla Kaymakamlığı Tarafından Başlatılan “Vefa Projesi” Büyük Takdir Topladı
-

Bu projenin vefa ismini taşıdığını, çünkü yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarımızın hayatlarını daha temiz bir ortamda sürdürmelerini sağlamak, yaşam kalitelerini artırmak ve devletimizin sıcak elinin her daim yanlarında olduğunu hissettirmek olduğu vurgulandı. İlçe Kaymakamı Muhammet Zencirli ayrıca Covid-19 aşı sırası gelip, aşısını yaptıramayan  vatandaşları için aşı randevuları alınarak evde aşılarının yapıldığını söyledi.
 
Vefa Projesi kapsamında, ilçede evde bakıma ihtiyacı olan vatandaşlara yardımların hızlı bir şekilde verilmeye devam edeceğini açıklayan Kaymakam Muhammet Zencirli,  Vefa Projesinin ilk etapta 19 vatandaşa yönelik uygulamaya geçildiğini, ileriki dönemlerde ise bu gibi projelerin artırılmasını temenni ettiğini belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TOROSLAR'DA ÇİFTÇİYE HAŞEREYLE MÜCADELEDE DESTEK
ERDEMLİ'DE " SINAVA HAZIRLANIYORUZ " PROTOKOLÜ
ÜLKÜCÜ HAREKETİN LİDERİ MERHUM TÜRKEŞ, ÖLÜMÜNÜN 28. YILINDA TARSUS'TA ANILACAK
ALTI OTOPARK, ÜZERİ KÜLTÜR MERKEZİ
OTOMOBİL VE MOTOSİKLETİN KAZA ANI SANİYE SANİYE KAMERALARA YANSIDI
SİLİFKE, ERTELEMEDE KÜTAHYA'YI TOPA TUTTU:4-2
MERSİN İDMANYURDU, DİYARBEKİR'İN İŞİNİ İLK.YARIDA BİTİRDİ
Tarsus’ta Milli Eğitim’e Yeni Dönem Başladı! Anteplioğlu Asaleten Atandı
BAŞKAN ÇAKIR " EKMEK VE EMEK HEPİMİZİNDİR"
MERSİN´DE, HORTUM SERALARI UÇURDU, YOLLAR GÖLE DÖNDÜ, TABELALAR UÇTU DOLU YAĞIŞI ETKİLİ OLDU

Mersin Haber ,Mersin