Mersin'in Akdeniz İlçesinde Çeşitli Suçlardan Aranan 61 Kişi Yakalandı

Polis göz açtırmıyor...

25 Aralık 2018 Salı, 18:08
Mersin'in Akdeniz İlçesinde Çeşitli Suçlardan Aranan 61 Kişi Yakalandı
-

Mersin’de emniyet güçlerinin suç ve suçluyla mücadelesi aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalarda Akdeniz ilçesinde 61 kişinin yakalandığı bildirildi.
Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre son 2 haftada yapılan çalışmalarda birçok suçlu suçüstü yakalanırken, çeşitli suçlardan arananlar da yakalandı. Ekiplerin yılbaşı öncesi sahte alkol satışına yönelik yaptığı çalışmalarda 370 litre etil alkol de ele geçirilirken, olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı. İlçede yapılan diğer çalışmalarda da 6 zanlı gözaltına alınırken, 1 tabanca ve bu tabancaya ait 100 dolu fişek, 1 tüfek, 170 gümrük kaçağı sigara ve 25 gram esrar ele geçirildi.
Yapılan çalışmalarda hırsızlık, silahlı yağma, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, kamu malına zarar verme, yaralama, iftira, tehdit, uyuşturucu madde ticareti yapmak, resmi belgede sahtecilik, işyeri dokunulmazlığını ihlal etme, yaralama suçlarından haklarında kesinleşmiş 16 yıl 8 ay ve aralıklarla hapis cezası bulunan 61 şahıs yakalanırken, yakalanan zanlıların gerekli işlemler için adli makamlara sevk edildiği ifade edildi.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN MİLLETVEKİLİ LEVENT UYSAL, MERSİN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ FAZİLET DURMUŞ'U ZİYARET ETTİ
Mersin’de Hayalet Ağ Temizliği Başladı
MERSİN ULUSLARARASI LİMANININ YENİ TERMİNALİ AÇILDI
MERSİN SPIR KULÜBÜ PLAY-OFF SAHNESİNDE!
TARSUS ALİFAKI YOLUNDA 2 GÜN ÜST ÜSTE KARPUZ KAMYONU DEVRİLDİ
ARSLANKÖY'DE DOLU UMUTLARI DA VURDU!
KAYMAKAM TOPSAKALOĞLU 'NDAN DEREBAŞI KÖYÜNE ZİYARET
MÜGE ANLI'DA ARANAN TARSUSLU GENCİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
TARSUS'TA OKALİPTUS FİDAN ÜRETİMİNE GEÇİLDİ
YERLİKAYA:"70 TON TOZ ESRAR MADDESİ ELDE EDİLEBİLECEK, 3 MİLYON 476 BİN ADET KÖK KENEVİR ELE GEÇİRİLDİ"

Mersin Haber ,Mersin