Mersin'e TOKİ Müjdesi!

İşte İlçe İlçe Son Durum

12 Haziran 2018 Salı, 16:10
Mersin'e TOKİ Müjdesi!
-

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’dan Mersin’e TOKİ müjdesi geldi. Bakan Elvan Bakan, Mezitli ilçesine inşa edilecek konutların yapımı için 23 Temmuz’da ihaleye çıkılacağını duyurdu.

Mersin’de birçok kesimin merakla beklediği TOKİ konutlarıyla ilgili müjdeler gelmeye devam ediyor. Son olarak Mezitli ilçesi için ihale tarihi açıklanırken Bakan Elvan, “Milletimize verdiğimiz sözlerin takipçisiyiz. Vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak için çalışıyoruz” dedi.

İLÇELERDE SON DURUM

Alınan bilgiye göre Akdeniz ilçesinde Çay, Çilek ve Bahçe Mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmaları yapılıyor. TOKİ’nin buralarda yaşayan vatandaşlar ile görüşmeleri sürüyor. İlk etapta Çay Mahallesinde TOKİ’ye ait ATAŞ arazisinde 966 konut, 1 okul, 1 cami ve 1 ticaret merkezi inşa edilecek.

Öte yandan Mut’ta TOKİ Konutları için talep toplandı, 200 konut için ihaleye çıkılacak. Gülnar’da 205 inşa edilecek,ihale aşamasına gelindi. Aydıncık’ta imar çalışmaları sürerken, Tarsus’ta ise kurum görüşlerinin alındığı öğrenildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Çamlıyayla'da "Orman Yangınlarıyla Mücadele Değerlendirme Toplantısı " Yapıldı
Mersin ESOB'dan Tarsus Mmt Amerikan Hastanesiyle Sağlık Anlaşması
Anne ve Çocuklarının Yanında Drift Yapan Taksiciye Gereken Yapıldı
CHP Genel Merkezi Organizasyonu'ndan Mersin TSO'ya Ziyaret
Mersin Valisi Atilla Toros, Mut OSB, Müteşebbis Heyet Toplantısına Başkanlık Yaptı
AKDENİZ BELEDİYESİ HALKIN SAĞLIĞINI ÖN PLANDA TUTUYOR
BAŞKAN YILDIZ, MİMARLAR ODASI İLE BİR ARAYA GELDİ
MSK YENİ SEZONA ÇOK SIKI HAZIRLANIYOR
Tarsus'ta Genç Adamın Cansız Bedeni Bulundu
Kontrolden çıkan otomobil işyerine daldı

Mersin Haber ,Mersin