Mersin'de Zabıtadan Otoyolda Sebze Yüklü Araçlara Künye Kontrolü

Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı Haller Şube Müdürlüğü’ne bağlı Tarsus Hal Yöneticiliği Zabıta ekipleri, şehirlerarası sebze ve meyve taşımacılığı yapan kamyon ve tır’lara yönelik künye kontrollerine devam ediyor.

17 Haziran 2020 Çarşamba, 14:32
G: 17.06.2020 - 15:09
Mersin'de Zabıtadan Otoyolda Sebze Yüklü Araçlara Künye Kontrolü
-

TEM otoyolu Tarsus Çamalan Pelit tesisleri içerisinde yer alan denetim istasyonunda gerçekleştirilen kontrollerde eksik bildirimde bulunulan veya künyesiz taşımacılık yapan araçlara ilgili kanun çerçevesinde cezai işlem uygulanıyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı Haller Şube Müdürlüğü’ne bağlı Tarsus Hal Yöneticiliği Zabıta ekipleri, şehirlerarası sebze ve meyve taşımacılığı yapan kamyon ve tır’lara yönelik künye kontrollerini sürdürüyor.
TEM Otoyolunun Tarsus-Pozantı bölümü Çamalan mevkiinde bulunan Pelit tesisleri içinde yer alan denetim istasyonunda gerçekleştirilen kontrollerde eksik bildirimde bulunulan veya künyesiz taşımacılık yapan araçlara ilgili kanun çerçevesinde cezai işlem uygulanıyor.
Kayıt dışılığın önüne geçilmeye çalışılıyor
Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, 5957 sayılı Hal Yasası ve ilgili yönetmelikler çerçevesinde gerçekleştirdiği çalışmalarda, durdurulan araçlarda yüklü bulunan sebze ve meyvelerin, Merkezi Hal Kayıt Sistemi’ne bildirilip bildirilmediği, künye kontrolleri ve araç üzerinde taşınan yükün miktarı ve düzenlenen evrakları denetleniyor.
Kayıt dışılığın önüne geçilmesi amacıyla 7/24 yürütülen kontrollerde yasaya veya ilgili yönetmeliklere uymayan araçlara cezai işlem uygulanıyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı Haller Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler üretim merkezi olan bölgemizde, Tarsus’ta olduğu gibi Mersin merkez, Anamur ve Mut ilçelerinde de kontrollerine aralıksız devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı

Mersin Haber ,Mersin