Mersin’de Yol Yapım, Bakım ve Onarım Çalışmaları Aralıksız Sürüyor! Heyelandan Asfalta Kadar Tüm Ekipler Görev Başında

Mersin Büyükşehir Belediyesi, bir yandan Koronavirüs salgınına karşı mücadeleyi aralıksız olarak sürdürürken, bir yandan da kentin dört bir yanında yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Okulların tatil, bazı işyerlerinin kapalı ve trafik yoğunluğunun az olması nedeniyle Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, çalışmalarını yoğunlaştırdı.

15 Nisan 2020 Çarşamba, 08:45
Mersin’de Yol Yapım, Bakım ve Onarım Çalışmaları Aralıksız Sürüyor! Heyelandan Asfalta Kadar Tüm Ekipler Görev Başında
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Büyükşehir ekipleri, 11 Mart’tan bu yana 17 km yol genişletme, 45 km karla mücadele, 142 km greyder ile banket bakım ve tesviye, 390 km stabilize malzemeli yol bakım, 11 km heyelan temizleme ve 205 metre taş duvar örme çalışmasını tamamladı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, tüm ekiplerini seferber ederek Koronavirüs (COVID-19) saygını ile mücadelesini sürdürürken, bir yandan da plan ve program dahilinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Salgın nedeniyle okulların tatil, bazı işyerlerinin kapalı ve uygulanan sokağa çıkma yasakları nedeniyle trafik yoğunluğunun az olmasıyla Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, çalışmalarını yoğunlaştırdı.
Kent ulaşımında konfor ve kaliteyi artırmak ve Mersin’de yaşayan hiçbir vatandaşın mağdur edilmemesi için aralıksız olarak çalışan Büyükşehir Belediyesi, yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürerek, asli görevlerini aksatmıyor. Bunun yanı sıra ekipler, heyelan sebebiyle ulaşıma kapanan yollara anında müdahale ediyor, karla mücadele çalışmaları gerçekleştiriyor, okul bahçelerini öğrenciler için hazır hale getiriyor. Büyükşehir ekipleri, bozulan yolları büyük bir titizlikle asfalt dökerek, onarıyor. Aynı zamanda vatandaşların talepleri doğrultusunda asfaltlanması gereken yollar da sıcak asfaltla kaplanıyor.
Yol yapım, bakım ve onarım ekipleri görev başında
Ekipler, heyelan sebebiyle ulaşıma kapanan yollara anında müdahale ederek, olası riskleri de ortadan kaldırdı. Kar yağışının görüldüğü yüksek kesimlerde, yol açma çalışması yapan Büyükşehir ekipleri, karla mücadele çalışması da gerçekleştirdi. Okulların tatil olması sebebiyle asfalt çalışmalarına başlayan ekipler, okul bahçelerini de öğrenciler için hazır hale getirdi.
Kent genelinde aralıksız olarak devam eden çalışmalar kapsamında, Büyükşehir ekipleri, 11 Mart’tan itibaren 17 km yol genişletme, 45 km karla mücadele (yol açma), 142 km greyder ile banket bakım ve tesviye, 390 km stabilize malzemeli yol bakım, 11 km heyelan temizleme ve 205 metre taş duvar örme çalışmasını tamamladı.
Bu zor süreçte dahi büyük bir özveri ile faaliyetlerini sürdüren ekipler, vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması ve hizmetlerin aksamaması noktasında seferberlik başlatarak, her türlü çabayı gösteriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti

Mersin Haber ,Mersin