MERSİN'DE YETİŞTİRİCİ BİRLİKLERİ DENETLENDİ

Mersin Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tarımsal Yayım ve Danışmanlık hizmetleri 2023 - 2024 yılı ikinci dilim destekleme ödemeleri kapsamında Oda ve Birliklerin Büro ve Saha denetimlerine başlandı.

22 Eylül 2024 Pazar, 20:25
MERSİN'DE YETİŞTİRİCİ BİRLİKLERİ DENETLENDİ
-

Mersin Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tarımsal Yayım ve Danışmanlık hizmetleri 2023 - 2024 yılı ikinci dilim destekleme ödemeleri kapsamında Oda ve Birliklerin Büro ve Saha denetimlerine başlandı.
28 Kasım 2023 tarih ve 32383 sayılı Resmi Gazete‘de yayımlanan “Tarımsal Amaçlı Üretici Örgütlerin” derecelendirilmesine İlişkin Yönetmelikçe Tarım ve Orman Bakanlığının belirlediği kriterlere göre “Birinci Derece Üretici Örgüt Belgesi” almaya hak kazanan Mersin İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği ve Mersin Arı Yetiştiriciliği Birliğine ikinci dönem saha ve büro denetimi gerçekleştirildi. Birinci derece üretici örgütü belgesini hak eden üretici birlikleri Bakanlık tarafından destekleme ödemeleri yüzde 20 artırılarak verileceği kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mut'ta Orman Yangınlarıyla Mücadele Toplantısı
Tarih, Doğa ve Spor Coğrafyasında Sağlık Emin Ellerde
YOL KAPATAN SÜRÜCÜLERE AĞIR PARA CEZASI GELİYOR
BAŞKAN SEÇER’DEN ‘19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI’ MESAJI
BAŞKAN BOLTAÇ’TAN, 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
MERSİN SOLİ'DE DALGALI DENİZE GİREN 1 KİŞİ BOĞULDU
BAŞKAN SEÇER, ‘4. ULUSLARARASI KİLİKYA ULTRA MARATONU’NUN STARTINI VERDİ
MÜDÜR ATEŞ, DOLUDAN ZARAR GÖREN BÖĞRÜEĞRİ KÖYÜ'NDE İNCELEMELRDE BULUNDU
Müftü Akçay, Genç Çiftin Resmi Nikâhını Kıydı
MERSİN AKDENIZ'DE MOTORSİKLET KAZASI: 1 YARALI

Mersin Haber ,Mersin