Mersin'de Tarsus Polisi 96 Kişiyi Yakaladı

Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğünce son bir haftada yapılan uygulamalarda, hakkında yakalama kararı bulunan 96 kişi gözaltına alındı.

04 Ocak 2020 Cumartesi, 11:50
Mersin'de Tarsus Polisi 96 Kişiyi Yakaladı
-

Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğünce son bir haftada yapılan uygulamalarda, hakkında yakalama kararı bulunan 96 kişi gözaltına alındı.

Kurumdan yapılan açıklamaya göre, son biri haftada yapılan çalışmalarda, 15 bin 373 kişi sorgulandı.
Sorguda, yakalama kararı bulunan 96 kişi gözaltına alınırken, yoklama kaçağı olan 99 kişi ile bakaya olan bir kişi, askerlik şubesine teslim edildi.

Uygulamalarda, bir tabanca, 3 fişek, 45 kaçak telefon, 3,10 gram esrar, 24 uyuşturucu hap ve bin 519 litre kaçak alkol ele geçirildi, kontrol edilen 1734 araçtan 62’si trafikten men edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUS'TA ARABA MOTORUNA GİREN KEDİ KURTARILDI
TADEKA KADIN RİTİM GRUBUNDAN MİNİ KONSER
“JANDARMADAN TEFECİLERE OPERASYON”
MARMARİS'TE 5,8 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM
KAYMAKAM AKYÜZ'DEN KIRSAL.MAHALLE ZİYARETİ
MUT KAYMAKAMI İSA UĞUR İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ
Akdeniz'de Kurban Satış Yerleri Hazır
Mersin Üniversitesi Öğrencileri X.TRALLİ Travma Rallisi'nden Dereceyle Döndü
TARSUS'TA SİLAHLI OLAY: 2 YARALI
Geleceğin Mühendisleri Atölye1886’da Donanım Kazanıyor

Mersin Haber ,Mersin