Mersin'de TARSİM Tanıtım Kampanyası, Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor

Türkiye’de Devlet Destekli Tarım Sigortalarının yaygınlaştırılması ve sigortalılığın arttırılması amacıyla, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim YUMAKLI’nın talimatları doğrultusunda planlanan TARSİM tanıtım kampanyası çerçevesinde, Mersin'de tanıtım ve bilgilendirme toplantıları devam ediyor.

10 Şubat 2025 Pazartesi, 16:27
Mersin'de TARSİM Tanıtım Kampanyası, Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor
-

Türkiye'de Devlet Destekli Tarım Sigortalarının yaygınlaştırılması ve sigortalılığın arttırılması amacıyla, Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim YUMAKLI’nın talimatları doğrultusunda planlanan TARSİM tanıtım kampanyası çerçevesinde, ilimizde tanıtım ve bilgilendirme toplantıları düzenleniyor.
Bu kapsamda, Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) konulu bilgilendirme toplantıları gerçekleştirildi. Akdeniz İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda, TARSİM Adana Bölge Müdürlüğü’nde görevli uzmanlar tarafından TARSİM mevzuatı, Tarım Sigortalarının kapsamı detaylı bir şekilde anlatıldı. Ayrıca, tarım ürünlerinin hangi dönemlerde sigortalanması gerektiği ve hasar durumunda neler yapılması gerektiği konularında bilgi verildi.
Toplantılarda, Tarım Sigortaları Sistemi’ne ilişkin beklentiler tespit edilerek sigortanın yaygınlaştırılması için bilgilendirme toplantılarına devam edilmesi kararı alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
BAŞKAN SEÇER, ‘İTFAİYE ERİ YEMİN TÖRENİ’NE KATILDI
PROF. DR. SERKAN SELLİ, TARSUS TİCARET BORSASI’NIN NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI’NA KATILDI
TARSUS YENİ MAHALLE’DE EV YANGINI
Doğu Akdeniz’de Şiddetli Yağış Uyarısı
BAŞKAN BOLTAÇ'TAN 1 MAYIS İŞÇİ, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI
BAŞKAN SEÇER’DEN ‘1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ’ MESAJI
TARSUS’TA HIDIRELLEZ MOLLA KERİM KARAKUCAK GÜREŞLERİ 4 MAYIS’TA BAŞLIYOR
BÜYÜKŞEHİR HALK KART VE ÖĞRENİM YARDIMI ÖDEMELERİNİ HESAPLARA YATIRDI
ÜRETİCİ KADINLAR ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ'NDE BULUŞTU
Tarsus Üniversitesi ile TÜRKSAT A.Ş. Arasında İş Birliği Protokolü

Mersin Haber ,Mersin