Mersin’de Suçlulara Yönelik Yapılan Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

Mezitli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince suç ve suçlulara yönelik sürdürülen mücadele devam ediyor.

20 Mayıs 2019 Pazartesi, 13:14
G: 20.05.2019 - 13:34
Mersin’de Suçlulara Yönelik Yapılan Çalışmalar Aralıksız Sürüyor
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
İlçe genelinde yürütülen çalışmalara gönderilen faaliyet raporu şöyle;
01 Mayıs 2019 günü idaremiz Ortadoğu Hastanesi civarında bir bayan şahsın arka cebinde bulunan cep telefonunu KAPKAÇ yapmak sureti ile alan V.V. - Y.T.,-R.D., B.D., İ.G., isimli şahıslar kısa süre içerisinde yakalanmış, Adli mercilere sevk edilen 4 şahıstan 3’ ü tutuklandı.
-İlçemiz dahilinde Faili Meçhul Hırsızlık olayları ile ilgili yapılan çalışmalarda; R.A ve A.İ. yakalanmış, bu şahısların 4’ü Erdemli İlçesi, 2’ si idaremiz dahilinde olmak üzere farklı adreslerde meydana gelen toplamda 6 Motosiklet hırsızlığının failleri oldukları tespit edilmiş, Şahıslar 4 adet motosiklet ile yakalanmış, adli mercilere sevk edildi.
-02.05.2019 günü idaremizTece Deniz Mahallesinde bir kafede ekiplerimizin durumunda şüphelenerek inceledikleri şahısın, İ.C. adına düzenlenmiş kimlik ibraz ettiği, yapılan GBT sorgulamasında gerçek isminin A.B. olduğu sahte kimlik kullandığı anlaşılmış, şahsın, 9 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu ayrıca çeşitli suçlardan 45 ayrı dosyadan aranması olduğu tespit edilerek sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.
-12.05.2019 günü idaremiz Tece Deniz Mahallesinde, yapmış olduğumuz ev aramasında, M.A’ ya ait ikamette çeşitli markalarda ruhsatsız 4 adet tabanca ve tüfek ele geçirilmiştir, ayrıca idaremiz dahilinde son bir ay içerisinden çeşitli marka ve modellerde 14 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
-09.05.2019 günü ekiplerimizin durumundan şüphelenerek durdurmuş olduğu N.A idaresindeki kamyonet türü bir araçtan 70 Kg faturasız tütün ele geçirildi.
-01.05.2019 günü idaremiz 100. Yıl parkında meydana gelen cep telefonu hırsızlığı olayı ile ilgili A.E.Ç çaldığı cep telefonu ile birlikte yakalanmış, yine 05.04.2019 günü otodan 2 adet cep telefonu ve bir miktar para hırsızlığının faili H.U. yakalanarak Adli Merciiler sevk edildi.
-24.04.2019 günü M.C’ nin üstünde çeşitli kurum kuruluş ve partiler ait değişik isimler adına düzenlenmiş sahte kimlikler, bulunmuş, bunun üzerine yapılan ev aramasında yine aynı şekilde çok sayıda sahte kimlik ele geçirilmiş, şahıs adli mercilere sevk edildi.
-11.05.2019 günü İ.İ isimli şahsın yapılan ev aramasında, tarihi eser olduğu değerlendirilen iki adet kitap ve 80 cm uzunluğunda rulo halinde yazıt, ayrıca yaklaşık 100 gram gubar esrar ele geçirilmiş, yakalanan şahıs Adli Merciiler sevk edildi.
Mersin’de Suçlulara Yönelik Yapılan Çalışmalar Aralıksız Sürüyor
Mersin’de Suçlulara Yönelik Yapılan Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
KARADENİZ'DE TRABZON U19 FIRTINASI
SİLİFKE, ERTELEME MAÇINDA BELEDİYE KÜTAHYASPOR'U KONUK EDİYOR
SİLİFKE, AKYOKUŞ'TA TRAFİK KAZASI:1 YARALI
MERSİN'DE SAĞANAK VE DOLU YAĞIŞI ETKİLİ OLDU
TARSUS DOĞA PARKI, BAYRAMDA ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, OTİZM AİLE DANIŞMA MERKEZİ İLE ÖRNEK OLUYOR
ADANA- MERSİN OTOYOLUNDA, “BİRİ OTOBÜS BEŞ ARAÇ ZİNCİRLEME TRAİK KAZASI
BAYRAM TATİLİNİN 3 GÜNÜNDE 27 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ
MERSİN'E KUVVETLİ SAĞANAK UYARISI
MERSİN, KADER MAÇINA BİLENİYOR

Mersin Haber ,Mersin