Mersin'de Şarkılar Denize Karşı Söyleniyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın düzenlediği “Kent Orkestrası Yaz Konserleri”, Yemişkumu ve Kocahasanlı sahilinde halkla buluştu. Yüzlerce tatilcinin keyifli zaman geçirmesini sağlayan konserler, yaz boyunca devam edecek.

11 Temmuz 2019 Perşembe, 12:32
Mersin'de Şarkılar Denize Karşı Söyleniyor
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin “Kent Orkestrası Yaz Konserleri”, dalga sesleri eşliğinde müzik keyfi yaşatıyor. Kızkalesi ve Susanoğlu’nun ardından Yemişkumu ve Kocahasanlı sahilinde devam eden konserler, yaz boyunca dinleyicileri müziğe doyuracak.
Büyükşehir Belediyesi’nin kendi öz kaynakları ve personeliyle gerçekleştirdiği etkinlikte, son olarak Yemişkumu ve Kocahasanlı’da tatil yapan vatandaşlar için konser verildi. Düzenlenen konserde tatilciler doyasıya eğlendi. Kent Orkestrası solistlerinin seslendirdiği parçalara danslarıyla eşlik eden vatandaşlar, plajda renkli görüntüler oluşturdu.
7’den 70’e herkes sahillerde
Etkinliklerle Mersinliler’in kültür ve sanat faaliyetleriyle buluşması hedefleniyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kültür ve sanata verdiği bir önemin göstergesi olarak düzenlenen konserler kapsamında, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı Kent Orkestrası ve solistleri sahne alıyor.
Denize karşı seslendirilen şarkılara eşlik eden tatilciler, birbirinden güzel şarkıları hep bir ağızdan söylüyor. Büyükşehir Belediyesi sayesinde eğlenceli bir yaz akşamı geçiren tatilciler, alkışlar ve ıslıklar ile şarkılara eşlik ediyor. 7’den 70’e herkes sahillerdeki halk konserlerinin tadını çıkarıyor.
Konserler hız kesmeden devam edecek
Bir turizm kenti olan Mersin’de, yaz sezonu boyunca her Cuma ve Cumartesi akşamı Kızkalesi, Susanoğlu, Yemişkumu ve Kocahasanlı sahil bandında konserler gerçekleşecek. “Kent Orkestrası Yaz Konserleri” kapsamında, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası ve solistleri tarafından, 12 Temmuz’da Susanoğlu, 13 Temmuz’da Kızkalesi, 19 Temmuz’da Yemişkumu, 20 Temmuz’da Kocahasanlı, 26 Temmuz’da Kızkalesi ve 27 Temmuz’da da Susanoğlu’nda konser verilecek.
Mersin'de Şarkılar Denize Karşı Söyleniyor
Mersin'de Şarkılar Denize Karşı Söyleniyor

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi

Mersin Haber ,Mersin