Mersin'de Sahipsiz Hayvanlar İçin Beslenme Durakları Yapıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, toplumsal duyarlılık içeren projelerine bir yenisini daha ekledi.

02 Kasım 2019 Cumartesi, 11:00
Mersin'de Sahipsiz Hayvanlar İçin Beslenme Durakları Yapıldı
-

Sahipsiz kedi ve köpeklerin yaşamlarını kolaylaştırıcı birçok projeye imza atan Büyükşehir Belediyesi, toplumsal duyarlılık içeren yeni bir projeyi daha hayata geçirdi.

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, “Paylaşmak Güzeldir” temasıyla parklarda yaşayan sahipsiz kedi ve köpekler için yapılan “Beslenme Durakları”nı, Atatürk ve Kültür Park’ta 8 ayrı yere yerleştirdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, toplumsal duyarlılık içeren projelerine devam ediyor. Hızlı ve vahşi kentleşme sonucunda yaşam ortamları daralan ve kent merkezlerinde yaşamaya çalışan sahipsiz kedi ve köpekler için yaşamlarını kolaylaştırıcı birçok projeye imza atan Büyükşehir Belediyesi, toplumsal duyarlılık içeren yeni bir projeyi daha hayata geçirdi.

Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı’nın “Paylaşmak Güzeldir” temasıyla yürüttüğü proje kapsamında, parklarda yaşayan sahipsiz kedi ve köpekler için Beslenme Durakları yapıldı.

Beslenme Durakları, Atatürk ve Kültür Park’a yerleştirildi

Sahipsiz hayvanların yaşamlarını kolaylaştırmayı ve bu anlamda toplumsal duyarlılığı geliştirmeyi hedefleyen proje, parklarda yaşayan kedi ve köpeklerin su ve mama gibi temel beslenme ihtiyaçlarının giderilmesi için hayata geçirildi.

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan proje mühendisleri tarafından tasarlanan ve kendi bünyelerindeki marangozhanede imal edilen Beslenme Durakları, ilk etapta Atatürk ve Kültür Park’ta yerini aldı.
2’si Atatürk Parkı, 6’sı Kültür Park’ta olmak üzere 8 adet Beslenme Durağı, sahipsiz hayvanların hizmetine ve hayvan severlerin de ilgisine sunuldu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin Gülnar Akkuyu NGS İnşaatında Çalışan İşçi Resul Beyazdurna İş Çıkışı Geçirdiği Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
Mersin Büyükşehir, Daha Temiz Ve Sürdürülebilir Bir Deniz Ekosistemi İçin Çalışmalarını Sürdürüyor
Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murat Kaya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kutladı
TADEKA’da Ümit Yaşar Oğuzcan Okuma Grubu Kuruldu
Mersin Büyükşehir’in Sosyal Projeleri Memnuniyet Yaratmaya Devam Ediyor
Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke’den 23 Nisan Bayram Mesajı
Başkan Seçer, CHP’nin Ankara’daki ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’na Katıldı
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı

Mersin Haber ,Mersin