Mersin'de Pes Dedirten Olay

Çalıştığı tarladaki gübrelere göz dikti...

12 Mart 2018 Pazartesi, 19:26
Mersin'de Pes Dedirten Olay
-

Mersin’in Tarsus ilçesinde çalıştığı tarladaki gübreleri çalıp satan şahıs, Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, Tarsus’a bağlı Yaramış Mahallesinde bulunan İ.B.’ye ait tarım arazisinde iki römork üzerinde yüklü halde muhafaza edilen taban gübresinin bir römorkunun çalınması üzerine Jandarma ekipleri çevrede araştırma başlattı.
Bahse konu tarım arazisinde ve civarında güvenlik kamerasının bulunmaması ve bahçenin etrafının tel ile çevrili olmaması nedeniyle Jandarma ekipleri, operasyonu genişletti.
Tarım arazisine en yakın olan Yaramış Mahalle sakinleri ve elde edilen bilgiler ışığında Olay Yeri İnceleme ekiplerinin elde ettiği deliller ve Cumhuriyet Savcısından alınan talimatlar doğrultusunda bahse konu bahçede aylıkçı olarak çalışan F.B isimli şüpheli şahsa ulaşıldı. Şahıs, suçunu itiraf ederek yaklaşık 9 ton gübreyi Konaklar Mahallesinde bulunan C.K isimli şahsa 3000 TL karşılığında sattığını söyledi.
9 ton gübre C.K.’ya ait adreste yapılan aramada ele geçirilirken, F.B. gözaltına alındı. C.K. ise gübrelerin çalıntı mal olduğunu bilmediğini ifade etti.


 
KAYNAK: Tarsus Akdeniz
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN VALİLİĞİ SİLİFKE'DE YAŞANAN ÜZÜCÜ BOĞULMA OLAYI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA.YAPTI
KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ’NDE GÖÇ YÖNETİM MERKEZİ TÖRENLE AÇILDI
KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ HESAPLARA YATIYOR
BAKAN YUMAKLI: KURBANLIK ARZINDA HERHANGİ BİR SORUN YOK
TARSUS ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TAKIMI YAPAY ZEKA YARIŞMASINDA 1. OLDU
MERSİN'DE 68'LER BARIŞ ORMANINDA BAŞIBOŞ KÖPEKLERİN SALDIRISINA UĞRADI
KÜRKÇÜ MAHALLESİNE YENİ BİR PARK VE SPOR .ALANI KAZANDIRILDI
TARSUS'TA 4-6 YAŞ VE YETİŞKİN KUR'AN KURSLARINDA YIL SONU KAPANIŞ ETKİNLİKLERİ
MOTORSİKLET HIRSIZI GÜVENLİK KAMERASINI FARK EDİNCE YÜZÜNÜ TOZ BEZİYLE GİZLEDİ
Tarsus Şehir Mezarlığı Otoparkında Sona Doğru

Mersin Haber ,Mersin