Mersin’de Patronu Tarafından Taciz Edildiğini İddia Eden Genç Kadın "Kurtulmak İçin Saatlerce Yalvardım"

Mersin’de bir iş yerinde çalışan 22 yaşındaki genç kadının iddiasına göre patronu tarafından boğazına maket bıçağı dayanarak taciz edildi.

23 Mart 2021 Salı, 21:33
G: 23.03.2021 - 23:48
Mersin’de Patronu Tarafından Taciz Edildiğini İddia Eden Genç Kadın "Kurtulmak İçin Saatlerce Yalvardım"
-

13 Aralık 2020 günü akşam saatlerinde yaşandığı iddia edilen olaya ilişkin konuşan mağdur H.Ç. olayın yaşandığı tarihten henüz 14 gün önce işe başladığı bir bilişim şirketinde cinsel saldırıya uğradığı iddiası ile şikayetçi oldu.
Olaya dair H.Ç.’nin ifadesine göre, genç kadın Gaziantep’ten aldıkları bir iş nedeniyle iş seyahatine çıkmak için saat 19.30’da yola çıkmaları gerektiğini ve Patronu O.A.’nin, kendisini evinden alarak Gaziantep’e gitmek yerine yazılımda bir sıkıntı olduğunu bunu düzeltmeleri gerektiğini söyledi.
Bunun üzerine Mersin’deki iş yerine gittiklerini belirten H.Ç, işi bitirip yola çıkmak için çalışmaya başlayarak O.A. ile birlikte saat gece 01.30 sıralarında işi bittiğini ancak yola çıkmamak için patronunun bu defa da farklı bir bahane ürettiğini anlattı.
İddiaya göre, H.Ç.’ye ofisteki mutfağı toparladıktan sonra yola çıkmaları gerektiğini söyleyen O.A.’ o esnada genç kadın mutfaktağı toparlarken ona yaklaşarak taciz etmeye başladı. Genç kadın patronu olan O.A.’ye hemen tepki gösterip bağırmaya başlasa da O.A. cebinden maket bıçağı çıkararak boğazına dayayıp onu öldürmekle tehdit etti. Bunun üzerine H.Ç. patronunun kendisine bir şey yapmaması için yalvarmaya başladı ancak O.A. genç kadına “sesin fazla çıkıyor sessiz konuş” diyerek taciz etmeye devam etti. Hala yalvarmaya ve kaçmaya çalışmaya devam ettiğini belirten genç kadın “nefes alamadım ve biran hareketlerim tamamen durdu artık gücüm kalmamıştı. Bu halimi görünce üzerimden kalktı ve beni de ayağa kaldırdı. Artık adamın bana tecavüz edeceğinden emindim ve oradan asla sağ çıkamayacağımı düşünüyordum ağlıyordum ve eğer bana bir şey yaparsa bunu kaldıramayacağımı henüz küçük bir yaşta olduğumu söyledim beni bırakması için tekrar yalvarmaya başladım.” Dedi.
Yine mağdurun ifadesine göre, maket bıçağını bir şekilde eline almayı başaran genç kadın daha sonra O.A.’nın mutfaktan çıkmasıyla bıçağı can havliyle dolabın altına attığını ifade ederek “Sesini duydu ve kendisi de yaklaşık 5 dakika boyunca mutfak kısmında maket bıçağını aradı. O esnada benden uzaklaştığını fırsat bilerek kapıya doğru gittim ve kapıyı açmaya çalıştım fakat kapıyı bile kilitlemişti kaçamadım. Sonrasında artık çok korkuyordum asla o ofisten sağ çıkamayacağımı biliyordum.” Dedi.
Patronunun başına bir iş geleceğinin farkına vardığını ve bunun üzerine kendisini arabaya bindirip sesini çıkarırsa öldüreceğini söylediğini anlatan 22 yaşındaki genç kadın arabaya bindikten sonra Gözne yoluna girdiklerini yolun ıssız olduğunu belirterek O.A.’nin hala öldürmekle tehdit etmeye devam ettiğini ve can havliyle arabadan atlamaya çalıştığını belirtti. Bu sırada kendisini tutan O.A.’nin bu olayı kimseye anlatmazsa onu eve bırakacağını söylediğini ifade eden H.Ç. bunun da bir blöf olduğunu anlayınca ışıklarda durduğu sırada arabadan kaçarak eve gittiğini söyledi.
Eve gittiğine polis arkadaşına olayı anlatarak hemen şikayetçi olan H.Ç. “Bu adamın elinden nasıl sağ kurtulduğumun hala şokundayım. Nasıl hala yaşadığımı eğer arabadan kaçmasaydım bana ne olacağını hala sorgulamaktayım bu adam öncesinde de suç sabıkası olan gerçekten tehlikeli bir adam bir genç kıza bunları yaşatma hakkını kimse bu adama vermiyor.” İfadelerine yer verdi.
Kendisini öldürmemesi ve tecavüz etmemesi için saatlerce yalvardığını dile getiren H.Ç. “kimse canı için bir insana yalvarmamalı benim hayatım o adamın ellerinde olmamalıydı sırf o adam o gün beni orada öldürmediği için ben şuan hakkımı arıyorum, öldürülmediğim için sesimi duyurmaya çalışıyorum. bu adam tutuksuz yargılanıyor gerçekten bir genç kızın hayatında travma etkisi yaratıp bu adam dışarıda nasıl elini kolunu sallayarak gezebilir dosyada görüntü kameralarına kadar her şey mevcut bana yaptı başkasına yapmasın hakkımı sonuna kadar savunacağım.” Dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Hakan
06:13
24 Mart 2021 Çarşamba
Elleri ayakları kırılsın o gözü dönmüş sapığın
78.180.36.248
KUAFÖR BEHIYE
01:41
24 Mart 2021 Çarşamba
Asıl bu adamları oyuna getirip hadım edeceksiniz ALLAH belalarını versin pislikler
85.107.82.214
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti

Mersin Haber ,Mersin