Mersin'de Milli Piyango Hırsızlığı

Mersin'de iddiaya göre milli piyangolar çalındı. İşte detaylar...

31 Aralık 2016 Cumartesi, 22:16
Mersin'de Milli Piyango Hırsızlığı
-

Mersin'de milli piyango yılbaşı özel çekilişi bileti satan bir bayinin işletmecisi, 400 çeyrek biletinin, aracının camı kırılarak çalındığı iddiasıyla polise başvurdu.

Kentte işlettiği büfede bilet satışı yapan Çetin Kaygusuz, polise başvurusunun ardından yaptığı açıklamada, Milli Piyango İdaresi Adana Şube Müdürlüğüne giderek 6 bin lira değerinde bilet satın aldığını söyledi.

Mersin'e döndüğünde bir yakınının cenazesinin defni için Güneykent Mezarlığı'na gittiğini belirten Kaygusuz, "Bu sıra arabada 400 çeyrek bilet vardı. Arabamın camını kırmak suretiyle bu biletleri almışlar. Milli piyango bayisi olarak benim kaybım büyük. Karakola gidip ifademi verdim. Sağ olsun benimle çok ilgilendiler." ifadelerini kullandı.

Büyük ikramiyenin, biletleri çalan kişiye de çıkabileceğine dikkati çeken Kaygusuz, şöyle konuştu: 

"O da tahlililer arasında olabilir ama biletlerin arkası kaşesiz. Hiçbir yerde bunları değerlendiremez. Değerlendireceğini düşünüyorsa yanılıyor. Kesinlikle yakalanacağına inanıyorum. Büyük ihtimal biletlerin birine büyük ikramiye çıkacağına inanıyorum. Kayıtlarda bilet benim adıma olduğu için gerekli başvuruları yaptım."

Öte yandan, polis ekipleri de aracın camını kırarak hırsızlık yapanların yakalanması için çalışma başlattı.




haberler

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Rektör Yaşar, TEKNOFEST 25’ KKTC’ye Katıldı
MERSİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE ULUSLARARASI PİCKLEBALL FEDERASYONU ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
Tarsus Üniversitesi, Anaokulu Öğrencilerini Ağırladı
KAYMAKAM.GÜLENÇ'TEN BAŞKAN ÇAKIR'A ZİYARET
TARSUS VE ÇAMLIYAYLA ÜRETİCİLERİNE YERLİ VE MİLLİ TOHUM DAĞITIMI YAPILDI
ÇAMLIYAYLA'DA MİLADINI TAMAMLAYAN VE ÇİRKİN GÖRÜNTÜ ARZEDEN BİNALAR YIKILIYOR
BAŞKAN SARI "AHİLİK TİYATRO YARIŞMASI' ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI
MERSİN'DE ÇİFTÇİLERE KORUNGA TOHUMU DESTEĞİ
ÇOCUKLAR SORDU, BAŞKAN SEÇER CEVAPLADI
DARISEKİSİ ÖRNEK YÖRÜK KÖYÜ’NDE HIDIRELLEZ ŞENLİĞİ

Mersin Haber ,Mersin