Desktop sürüme geç

Mersin'de Karla Kaplanan Yollar Açılıyor

Toroslar Belediyesi, yaylalarda etkisini gösteren yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan yolları açmak için 24 saat çalışmalarını sürdürüyor.

17 Şubat 2017 Cuma, 14:57
Mersin'de Karla Kaplanan Yollar Açılıyor
2017-02-17 14:57:54 -

Toroslar Belediyesi, yaylalarda etkisini gösteren yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan yolları açmak için 24 saat çalışmalarını sürdürüyor.

    Karla mücadele ekiplerinin, iş makineleriyle gerçekleştirdiği çalışma ile bölgede araç ve yaya trafiği bir nebze olsun rahatlıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, yaylalarda karla mücadele konusunda bu yıl da karın yağmaya başladığı ilk günden itibaren çok başarılı bir çalışma yürüttüklerini belirterek, bu çalışmayı titizlikle sonuçlandıran tüm ekibine teşekkür etti.

Ulaşımda aksamaların yaşanmaması ve vatandaşların güvenli yollarda seyahat etmeleri için ekiplerin teyakkuz halinde olduğunu ve vatandaşlardan gelen telefonlara mümkün olduğunca cevap verdiklerini belirten Başkan Tuna: “6360 sayılı Büyükşehir yasası ile ilçemize bağlanarak mahalleye dönüşen 32 köy ve beş belde ile birlikte hizmet sınırlarımız genişledi. Vatandaşımıza çok geniş bir bölgede hizmet veriyoruz. Bunun bilinci ile daha yoğun, koordineli ve titiz bir şekilde çalışıyoruz. Bu yıl da yaylalarımızda yoğun bir kar yağışı yaşandı. Ekiplerimiz, yayla yollarında ve ana arterlerde ulaşıma kapanan yolları açmak için çalışmalarını mesai gözetmeksizin sürdürüyor. Karın zaman zaman yağmasından dolayı açtığımız yollar yeniden kapanıyor. Ekiplerimiz yeniden çalışma yaparak yolları temizliyor. Sağlık sorunu olan veya acil hastaneye ulaştırılması gereken vatandaşlarımıza da ekiplerimiz anında müdahale ederek, yardım ediyor. Amacımız halkımızın mağduriyetini en aza indirmektir” dedi.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
BAŞKAN YILDIZ, KENTİN SİMGESİ OLAN AY YILDIZLI TÜRK BAYRAĞI’NI GENÇLERLE BOYADI
MERSİN'’DE SAĞLIK TURİZMİ TOPLANTISI
BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ BAŞKANVEKİLİ ALİ UYAN BAŞKANLIĞI'NDA TOPLANDI
VALİ TOROS, MEZİTLİ DEVLET HASTANESİ'NDE INCELEMELRDE BULUNDU
BAŞKAN YAĞCI, TARSUS ÜNİVERSİTESİ MEZUNİYET TÖRENİNE KATILDI
MERSİN'DE KARI-KOCA MOTORSİKLET KAZASINDA YARALANDİ
Mersin'de "Sağlıklı Türkiye Yüzyılı" Programı Kapsamında Sağlık Elçileri Yetişiyor
BAŞKAN KOÇAK, 2025 YILI HİZMET ŞEREF BELGESİ VE PLAKET TAKDİM TÖRENİNE KATILDI
CARETTALAR’DA HEDEF PLAY-OFF’U GARANTİLEMEK
TARSUS’TA “ÖZGÜR ÇOCUK PARKI’’ AÇILDI

Mersin Haber ,Mersin