Mersin'de Kablo Hırsızları Jandarmaya Yakalandı

Mersin'de bir telekomünikasyon şirketine ait kablo ve bir şahsın güvenlik kamerası kayıt cihazını çaldıkları belirlenen şüpheliler yakalandı

03 Kasım 2021 Çarşamba, 11:36
Mersin'de Kablo Hırsızları Jandarmaya Yakalandı
-

Kablo hırsızlığı ve evden hırsızlık yapan 3 şüpheli Jandarma tarafından yapılan operasyon ile saklandıkları yerde kıskıvrak yakalandı. Toroslar ilçesi Aladağ ve Gözne Mahallerinde Türk Telekom Müdürlüğüne ait 1200 metre kablo ve bir vatandaşa ait evden güvenlik kamera kayıt cihazının çalınması üzerine Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Jandarma dedektifleri olarak bilinen Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Toroslar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan titiz araştırma ve 52 saatlik güvenlik kamera görüntüsü analizi sonucunda 3 hırsızı tespit eden Jandarma, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde adreslerini tespit ettiği 3 hırsızı saklandıkları yerde kıskıvrak yakaladı ve çalıntı malzemelere el koydu.
Yakalanan şahıslar Jandarmada suçlamaları kabul ederek hırsızlık olayını kendilerinin yaptığını itiraf ettiler.
Jandarmadaki işlemleri tamamlanarak adli makamlara sevk edilen 3 şüpheli şahıs tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
KARADENİZ'DE TRABZON U19 FIRTINASI
SİLİFKE, ERTELEME MAÇINDA BELEDİYE KÜTAHYASPOR'U KONUK EDİYOR
SİLİFKE, AKYOKUŞ'TA TRAFİK KAZASI:1 YARALI
MERSİN'DE SAĞANAK VE DOLU YAĞIŞI ETKİLİ OLDU
TARSUS DOĞA PARKI, BAYRAMDA ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, OTİZM AİLE DANIŞMA MERKEZİ İLE ÖRNEK OLUYOR
ADANA- MERSİN OTOYOLUNDA, “BİRİ OTOBÜS BEŞ ARAÇ ZİNCİRLEME TRAİK KAZASI
BAYRAM TATİLİNİN 3 GÜNÜNDE 27 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ
MERSİN'E KUVVETLİ SAĞANAK UYARISI
MERSİN, KADER MAÇINA BİLENİYOR

Mersin Haber ,Mersin