Mersin'de İğrenç Olay. Baba 9 Yaşındaki Kızına Cinsel İstismarda Bulundu

Mersin'de 3 çocuk babası bir kişi 9 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi.

13 Ekim 2018 Cumartesi, 13:43
Mersin'de İğrenç Olay. Baba 9 Yaşındaki Kızına Cinsel İstismarda Bulundu
-

Alınan bilgilere Mersin'de yaşanan olayda, 3 çocuk babası bir kişi 9 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi..
İddialara göre, Akdeniz ilçesi Mesudiye Mahallesi’nde meyadan gelen olay, 3 çocuk babası A. I. İ, 9 yaşındaki kızı E.I.’ya cinsel istismarda bulundu. Küçük kızın yaşadığı olayı annesi ve öğremenine anlatması üzerine olay açığa çıktı.
Konuyla ilgili yapılan çalışmada baba A.I.'ye "küçük yaştaki çocuğa cinsel istismar" istemiyle dava açıldı. Mersin 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen dava ve tutuklu yargılananbaba A.I., mağdur E.I. annesi F.I. ve sanık hazır bulundu.
Sanık A.I.'nın mahkemede , “ Eşim benden boşanmak için böyle bir iftira attı. Hakkımdaki suçlamaları kabul etmiyorum” dediği öğrenilirken, Mahkeme heyeti, suçun katalog suç kapsamında olması ve delillerin toplanması için davayı 29 Kasım’a erteledi.
Öte yandan, sanık A. I. 2013 yılından eşinin kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla hakkında dava açılmıştı. 4 yıl hapis cezası çaptırıldığı bildirilen davanın Yargıtay’da karar aşamasından olduğu belirtildi.
Konuyla ilgili mağdur küçük kızın Avukatı Fatma Yakaryılmaz, “Sanık, daha önce eşine fiziksel şiddet eylemlerinde bulunduğu gerekçesiyle, genç kadına koruma kararı verişmişti. Şüpheli, 2013 yılında küçük kızın kuzenine de cinsel istismarda bulunmuştu ve o dava da Yargıtay’da olup karar aşamasında. Duruşma dosyadaki eksikliklerin giderilmesi amacıyla ertelendi. Böyle olayların yaşanmaması için hep birlikte dayanışma içinde olmamız lazım. Ve sorunun üstesinde gelmek için de hep birlikte mücadele etmemiz gerekir” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Faysal çöl
14:09
14 Ekim 2018 Pazar
Valla üniversite caddesi ,YENİŞEHİR ilçesi civarı hayat kadınlarından geçilmiyor ne yenişehir belediyesi nede emniyet bu konuda çalışma yapmıyor İbrahim genç bey i gören yok zaten çarşıda pazarda
88.251.215.102
Faysal çöl
14:09
14 Ekim 2018 Pazar
Valla üniversite caddesi ,YENİŞEHİR ilçesi civarı hayat kadınlarından geçilmiyor ne yenişehir belediyesi nede emniyet bu konuda çalışma yapmıyor İbrahim genç bey i gören yok zaten çarşıda pazarda
88.251.215.102
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin