Mersin'de "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" Etkinlikleri Devam Ediyor

Mersin Valii Ali İhsan Su’nun eşi Zeliha Su Hanımefendi ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ kapsamında Akdeniz Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü, Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM) ve Akdeniz Aile Destek Merkezi (AKADEM) işbirliği ile düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

10 Mart 2020 Salı, 19:18
Mersin'de "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" Etkinlikleri Devam Ediyor
-

Sarnıç Restaurant’ta gerçekleştirilen programa; Vali Ali İhsan Su’nun eşi Zeliha Su Hanımefendi’nin yanı sıra; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Çiğdem Göllü, il protokolünün eşleri, şehit ve gazi ailelerimiz ile SODAM ve AKADEM kursiyerleri katıldı.
Programda; sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleştirilen kahvaltının ardından ‘İlk Yardım ve Kadın Sağlığı’ konulu bir panel düzenlendi. İnsan sağılığı açısından son derece faydalı bilgilerin paylaşıldığı panelde bebekler, çocuklar ve yetişkinler için temel ilk yardım eğitimi verildi. Bebekler için ilk yardım, çocuklar için ilk yardım ve yetişkinler için ilk yardım olmak üzere 3 bölümden oluşan panelde ilk yardımın önemi konusunda farkındalık oluşturarak toplumsal bilinç oluşmasına katkı sağlamak ve ilk yardım bilincinin geliştirilmesi sağlandı.
Kahvaltı programı, ‘İlk Yardım ve Kadın Sağlığı’ konulu bir panelin ardından şehit ve gazi ailelerimiz ile katılımcılara hediye takdim edilmesi ve günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
Zeliha Su Hanımefendi, kahvaltı programının ardından Orman Bölge Müdürlüğü tarafından ‘Mersin Şehir Hastanesi Ağaçlandırma Projesi’ kapsamında gerçekleştirilen ağaç dikim etkinliğine katıldı.
Toroslar İlçesi Korukent Mahallesi’nde bulunan 7 dönümlük boş arazide gerçekleştirilen ağaç dikim etkinliğinde yaklaşık 200 fidan toprakla buluşturuldu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti

Mersin Haber ,Mersin