Mersin'de 4 Günlük Yasak Var Mı? Mersin'de 16-17-18-19 Mayıs Tarihlerinde Sokağa Çıkma Yasağı Olacak Mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 4 günlük sokağa çıkma yasağının olacağını canlı yayında açıkladı peki Mersin'de 4 gün yasak olacak mı?

11 Mayıs 2020 Pazartesi, 19:42
G: 11.05.2020 - 23:57
Mersin'de 4 Günlük Yasak Var Mı? Mersin'de 16-17-18-19 Mayıs Tarihlerinde Sokağa Çıkma Yasağı Olacak Mı?
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "16-17-18-19 Mayıs tarihlerinde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır. 18-19 Mayıs günlerinde bakkal, market, kasap, manav, fırınt, tatlıcı gibi işletmelerin 10.00-16.00 arasında hem satış hem evlere servis için açık olmalarına imkan tanıyoruz.
9 ilimiz için daha şehirlerarası giriş çıkış sınırlandırılmasını sona erdiriyoruz. Adana, Diyarbakır, Mardin, Trabzon, Ordu, Denizli, Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve Tekirdağ illerimizdir." ifadelerini kullandı.
Geçtiğimiz hafta sonu 2 günlük yasak Mersin'i kapsamamıştı. Ancak, henüz Mersin'de 16-17-18-19 Mayıs tarihlerinde sokağa çıkma yasağının olup olmayacağı konusunda bir açıklama yapılmadı.
Bu konuya dair bir açıklama yapıldığında ilk olarak Önemli olaylar, son dakika gelişmeleri, personel alım ilanları ve diğer tüm konuları hızlıca paylaştığımız @mersinhaber instagram hesabı üzerinden paylaşacağız.
Mevcut durumda, 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması aksi bir açıklama yapılana kadar Mersin'i kapsamıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Anteplioğlu "Tarsus’ta Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Hazırlıklar Başladı"
MİLLETVEKİLİ UYSAL, VALİ TOROS İLE GÖRÜŞTÜ
Yeni Mersin İdman Yurdu'ndan İl Müdürü Göksun Öz’e Ziyaret
Kazada Sıkışan Yaralıları Mersin İtfaiyesi Kurtardı
MERSİN'DE BİN 135 SİLAH ELE GEÇİRİLDİ, BİN 233 KİŞİ HAKKINDA YASAL İŞLEM YAPILDI
AKDENİZ'DE METRUK BİNA YIKIMI
Akdenizli Kadınlar Hem Üretiyor Hem Kazanıyor
Bölge Müdürü Ataş, Çamlıyayla Ekiplerini Ziyaret Etti
MİLLETVEKİLİ UYSAL, KAYMAKAM AVCI İLE GÖRÜŞTÜ
ÇAMLIYAYLA'DA ORMANLIK ALANDA PİKNİK YAPAN 5 KİŞİYE İDARİ YAPTIRIM UYGULANDI

Mersin Haber ,Mersin